Snugpak – Impact fleecetrøje (Black) – M

Snugpak Impact fleecetrøje er den perfekte mellemlag eller alene bærende trøje til de kolde vinterdage. Tekstilet er frugttransporterende og åndbart, så det kan bruges året rundt. Denne pullover er den ultimative kombination af varme og komfort, og den kommer i klassisk sort farve, som aldrig går af mode. Med denne fleecetrøje er du godt klædt på til enhver lejlighed, uanset om det er til arbejde eller fritid.

DKK kr. 375,00
Snugpak - Impact fleecetrøje (Black) - M
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SnugpakEAN: 8211651220064 Varenummer (SKU): 8757800194150408 Kategori:

Snugpak – Impact fleecetrøje (Black) – M

Leder du efter nyt Fleecetrøjer grej til din kommende udendørs-oplevelse? Så er Snugpak – Impact fleecetrøje (Black) – M fra producenten Snugpak måske det helt rigtige til dig. Med Snugpak – Impact fleecetrøje (Black) – M er du lidt tættere på at kunne fokusere 100% på naturen og den store oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du godt udstyr, der virker. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Simpelthen fordi du ikke skal bekymre dig om udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er der for: Åbne vidder og vidunderlig natur.

Med Snugpak – Impact fleecetrøje (Black) – M i prisklassen pris fra webshop er du tættere på den ultimative pakkeliste, så du kan få endnu mere ud af din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen er garant for.

Bestil dit udendørs-grej på nettet og få mere at vælge mellem

Når du bestiller udendørs-grej som fx Snugpak – Impact fleecetrøje (Black) – M på nettet, får du et større udvalg, og det betyder, at du med mindre besvær finder de rette produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det rigtige grej hele forskellen:

  • Med det rigtige undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare nyde din frilufts-oplevelse og føle dig helt rolig ved, der er styr på det hele.
  • Outdoor er en udstyrssport – bare på den nice måde. Og let’s face it: Det rette grej gør en forskel for oplevelsen. Er du grøn i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at investere i det dyreste – outdoor kan alle være med til.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge mindre energi på at søge efter det rigtige udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur i naturen? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder det rette produkter, så du kan få succes med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare lidt bedre, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder godt , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

8211651220064