Snugpak – Travelite Full selvoppustelig liggeunderlag (Olive)

Travelite Full selvoppustelig liggeunderlag fra Snugpak er designet til at gøre det lettere at sove ude. Det er en letvægts sovemåtte i fuld størrelse, der er fremstillet med et ekstra komfortabelt isoleringslag, så du kan sove godt og vågne veludhvilet op i naturen. Og fordi det selvoppustelige design gør det let at pakke det sammen, bliver det let at tage med på farten. Den grønne farve gør det også let at skjule sig, når man bor i naturen.

Snugpak - Travelite Full selvoppustelig liggeunderlag (Olive)
5
Snugpak Travelite Sleeping Mat Full Olive
3.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Snugpak
EAN: 8211653920108
Varenummer (SKU): 8757802088406173 Kategori:

Snugpak – Travelite Full selvoppustelig liggeunderlag (Olive)

Leder du efter nyt Liggeunderlag grej til den kommende udendørs-oplevelse? Så er Snugpak – Travelite Full selvoppustelig liggeunderlag (Olive) fra producenten Snugpak måske det helt rigtige for dig. Med Snugpak – Travelite Full selvoppustelig liggeunderlag (Olive) er du lidt nærmere på at kunne fokusere helt på naturen og den store oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du godt udstyr, der virker. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Af den simple grund du ikke skal bekymre dig om udstyr der driller, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er der for: Åbne vidder og smuk natur.

Med Snugpak – Travelite Full selvoppustelig liggeunderlag (Olive) i prisklassen fra er du tættere på den bedste pakkeliste, så du kan nyde din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen er garant for.

Bestil dit udendørs-grej online og få et større udvalg

Når du bestiller udendørs-grej som fx Snugpak – Travelite Full selvoppustelig liggeunderlag (Olive) online, får du flere muligheder, og det betyder, at du hurtigere finder de rette produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det rigtige grej en stor forskel:

  • Med det rigtige undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare nyde din frilufts-oplevelse og føle dig helt afslappet ved, der er styr på det hele.
  • Friluftsliv er en udstyrssport – bare på den nice måde. Og let’s face it: Det rigtige grej gør en forskel for oplevelsen. Er du grøn i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at investere i det dyreste – outdoor kan alle være med på.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge mindre energi på at lede efter det rette udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur under åben himmel? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder perfekte produkter, så du kan få succes med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare lidt federe, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder godt , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

8211653920108