Stanley Classic Trigger Action Travel Mug 0,35L

Stanley Classic Trigger Action Travel Mug 0,35L er en termokop med en simpel enhånds-betjening og sider i dobbeltlag rustfri stål med vacuum isolering. Denne trigger action termokop holder drikkevarer varme i ca. 5 timer eller kolde i op til 9 timer. Perfekt til at nyde dine favoritdrikkevarer undervejs.

Classic Trigger Action Travel Mug .35L - Hammertone Green
3.5
Stanley Classic Trigger Action Travel Mug 0,35L
5
Stanley Termokop "Classic" Grøn I 0,35 Liter
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Stanley
EAN: 6939236348119
Varenummer (SKU): 9613600135539432 Kategori:

Stanley Classic Trigger Action Travel Mug 0,35L

Leder du efter nyt Stanley udstyr til den kommende outdoor-oplevelse? Så er Stanley Classic Trigger Action Travel Mug 0,35L fra brandet Stanley måske det helt rigtige for dig. Med Stanley Classic Trigger Action Travel Mug 0,35L er du en smule tættere på at kunne fokusere 100% på naturen og den store oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du godt grej, der fungerer. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Af den simple grund du ikke skal tænke på udstyr der driller, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er i naturen for: Åbne vidder og vidunderlig natur.

Med Stanley Classic Trigger Action Travel Mug 0,35L i prisklassen fra er du nærmere på den ultimative oppakning, så du kan nyde din tid ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen er garant for.

Køb dit outdoor-grej på nettet og få mere at vælge mellem

Når du køber outdoor-grej som fx Stanley Classic Trigger Action Travel Mug 0,35L på nettet, får du et større udvalg, og det betyder, at du hurtigere finder de rette produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det rigtige udstyr en stor forskel:

  • Med det rigtige slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare nyde din frilufts-oplevelse og føle dig helt afslappet ved, du har styr på det hele.
  • Friluftsliv er en udstyrssport – bare på den nice måde. Og helt ærligt: Det rigtige udstyr gør en forskel for oplevelsen. Er du nybegynder i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at bestille det dyreste – outdoor kan alle være med på.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge mindre energi på at søge efter det rigtige udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur i naturen? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder perfekte produkter, så du kan få succes med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare dét federe, når soveposen er tæt, rygsækken sidder godt , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

6939236348119