Stanley Master Vacuum Bottle 1,3L

Stanley Master Vacuum Kande 1,3L er en slidstærk termokande fra Stanley’s Master Serie, der er perfekt til både kontoret og arbejdsbilen. Den er lavet af rustfrit stål i en høj kvalitet (18/8) og har plastdele, der alle er 100% BPA-fri. Kanden har en QuadVac isolering, der holder dine drikkevarer varme i lang tid. Perfekt til den professionelle.

Stanley Master Bottle 1,3 liter
4.5
Stanley Master Vacuum Bottle 1,3L
5
Stanley Termokande Master Mat Sort I 1,3 Liter
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Stanley
EAN: 6939236335508
Varenummer (SKU): 9613601445459364 Kategori:

Stanley Master Vacuum Bottle 1,3L

Er du på udkig efter nyt Stanley udstyr til den kommende udendørs-oplevelse? Så er Stanley Master Vacuum Bottle 1,3L fra brandet Stanley øjensynligt det helt rette for dig. Med Stanley Master Vacuum Bottle 1,3L er du en smule nærmere på at kunne fokusere helt på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du virksomt grej, der fungerer. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Simpelthen fordi du ikke skal tænke på udstyr der driller, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er i naturen for: Frisk luft og smuk natur.

Med Stanley Master Vacuum Bottle 1,3L i prisklassen fra er du nærmere på den bedste oppakning, så du kan nyde din tid ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen er garant for.

Køb dit udendørs-grej online og få mere at vælge mellem

Når du køber udendørs-grej som fx Stanley Master Vacuum Bottle 1,3L online, får du et større udvalg, og det betyder, at du med mindre besvær spotter de perfekte produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det perfekte udstyr hele forskellen:

  • Med det rette slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare nyde din outdoor-oplevelse og føle dig helt afslappet ved, du har styr på alt.
  • Friluftsliv er en grejsport – bare på den nice måde. Og helt ærligt: Det rigtige udstyr gør en forskel for din oplevelse. Er du nybegynder i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at investere i det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med på.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge kortere energi på at lede efter det rette udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur under åben himmel? Så husk også at tjekke i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder det rette produkter, så du kan få medvind med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare lidt federe, når soveposen er tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

6939236335508