Tilbud

Suprabeam – M6xr multilampe

Suprabeam – M6xr multilampen er den ultimative professionelle lygte, der kan bruges som både lommelygte og pandelampe. Med det medfølgende pandebånd, der har en silikone stribe på indersiden, kan den nemt fastgøres på en hjelm og bruges til cykling, klatring og meget mere. Oplev alsidigheden og kraften i M6xr multilampen fra Suprabeam!

Suprabeam Lommelygte M6xr 8,5x18x8,5cm
4.5
Suprabeam Lommelygte M6xr 8,5x18x8,5cm
4.5
Suprabeam - M6xr multilampe
5
Suprabeam M6xr Genopladelig Pandelampe
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Suprabeam
EAN: 5704049907546
Varenummer (SKU): 8757800195336192 Kategori:

Suprabeam – M6xr multilampe

Er du på udkig efter nyt Pandebånd grej til din kommende udendørs-oplevelse? Så er Suprabeam – M6xr multilampe fra producenten Suprabeam øjensynligt det helt rette til dig. Med Suprabeam – M6xr multilampe er du en smule tættere på at kunne fokusere 100% på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du virksomt udstyr, der fungerer. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Af den simple grund du ikke skal bekymre dig om udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er der for: Frisk luft og vidunderlig natur.

Med Suprabeam – M6xr multilampe i prisklassen pris fra er du tættere på den ultimative oppakning, så du kan få endnu mere ud af din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen er garant for.

Bestil dit udendørs-grej på nettet og få et større udvalg

Når du bestiller udendørs-grej som fx Suprabeam – M6xr multilampe på nettet, får du flere muligheder, og det betyder, at du hurtigere finder de perfekte produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det perfekte grej en stor forskel:

  • Med det rette undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare være i outdoor-oplevelse og føle dig helt afslappet ved, der er styr på alt.
  • Outdoor er en grejsport – bare på den fede måde. Og let’s face it: Det rette grej gør en forskel for din oplevelse. Er du nybegynder i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at investere i det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med til.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge mindre tid på at søge efter det rigtige udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur under åben himmel? Så husk også at tjekke i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder det rette grejer, så du kan få succes med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare dét federe, når soveposen er tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

5704049907546