Suprabeam – Q1 mini lommelygte

Q1 mini lommelygte fra Suprabeam leverer utrolig kraft i en minimal størrelse. Lygten har op til 120 lumens og et roterende Hyperfocus-system, der gør det muligt at justere lysets vinkel mellem 10 og 70 grader for at opnå en præcis belysning. Med denne lommelygte, får du en kompakt kraftig lyskilde, der kan bruges til ethvert formål.

Suprabeam - Q1 mini lommelygte
5
Suprabeam Q1 Mini
4.5
Q1 Mini Suprabeam
Q1 Mini Suprabeam
3.5
Q1Mini
4
Q1 Mini Suprabeam
4
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Suprabeam
EAN: 5704049908192
Varenummer (SKU): 8757800202565048 Kategori:

Suprabeam – Q1 mini lommelygte

Er du på udkig efter nyt Lommelygte grej til den kommende udendørs-oplevelse? Så er Suprabeam – Q1 mini lommelygte fra brandet Suprabeam øjensynligt det helt rigtige for dig. Med Suprabeam – Q1 mini lommelygte er du lidt tættere på at kunne fokusere 100% på naturen og den store oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du virksomt udstyr, der virker. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Simpelthen fordi du ikke skal bekymre dig om udstyr der driller, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er der for: Åbne vidder og vidunderlig natur.

Med Suprabeam – Q1 mini lommelygte i prisklassen fra er du tættere på den ultimative pakkeliste, så du kan få endnu mere ud af din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen er garant for.

Bestil dit udendørs-grej på nettet og få mere at vælge mellem

Når du bestiller udendørs-grej som fx Suprabeam – Q1 mini lommelygte på nettet, får du et større udvalg, og det betyder, at du med mindre besvær finder de rette produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det rigtige grej hele forskellen:

  • Med det rigtige undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare nyde din frilufts-oplevelse og føle dig helt afslappet ved, der er styr på det hele.
  • Friluftsliv er en udstyrssport – bare på den nice måde. Og helt ærligt: Det rigtige grej gør en forskel for din oplevelse. Er du grøn i outdoor-livet, behøver du ikke at investere i det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med på.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge mindre tid på at søge efter det rigtige udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur under åben himmel? Så husk også at tjekke i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder perfekte produkter, så du kan få succes med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare dét federe, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder godt , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

5704049908192