Suprabeam – Q3 classic lommelygte

Q3 classic lommelygten fra Suprabeam er den perfekte løsning til professionelt og præcist arbejde. Med 330 lumens kraftig LED-lygte og et fast spotfokus på 10 grader, kan du se hvad du har brug for, selv på meget mørke steder. Dens imponerende rækkevidde på 210 meter gør den ideel til redningsarbejde. Den er både stilfuld og robust, og passer perfekt til professionelle brugere. Suprabeam’s Q3 classic lommelygte vil hjælpe dig med at udføre dit arbejde effektivt og sikkert.

Q3 280 lumen
Q3 280 lumen
4
Suprabeam Q3 Classic
4.5
Q3 330 lumen
4
Q3 330 lumen
4
Suprabeam - Q3 classic lommelygte
5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Suprabeam
EAN: 5704049908260
Varenummer (SKU): 8757800202601999 Kategori:

Suprabeam – Q3 classic lommelygte

Er du på udkig efter nyt Lommelygte udstyr til din næste outdoor-oplevelse? Så er Suprabeam – Q3 classic lommelygte fra producenten Suprabeam måske det helt rigtige til dig. Med Suprabeam – Q3 classic lommelygte er du en smule nærmere på at kunne fokusere helt på naturen og den store oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du virksomt grej, der fungerer. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Af den simple grund du ikke skal bekymre dig om udstyr der driller, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er i naturen for: Frisk luft og smuk natur.

Med Suprabeam – Q3 classic lommelygte i prisklassen fra er du tættere på den bedste oppakning, så du kan få endnu mere ud af din tid ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen rummer.

Køb dit outdoor-grej online og få et større udvalg

Når du bestiller outdoor-grej som fx Suprabeam – Q3 classic lommelygte online, får du flere muligheder, og det betyder, at du med mindre besvær spotter de rette produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det rigtige udstyr en stor forskel:

  • Med det rigtige undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare være i frilufts-oplevelse og være helt rolig ved, du har styr på det hele.
  • Friluftsliv er en udstyrssport – bare på den fede måde. Og let’s face it: Det rigtige udstyr gør en forskel for din oplevelse. Er du nybegynder i outdoor-livet, behøver du ikke at bestille det dyreste – outdoor kan alle være med til.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge kortere energi på at lede efter det rette udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur under åben himmel? Så husk også at tjekke i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder perfekte grejer, så du kan få medvind med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare dét bedre, når soveposen er tæt, rygsækken sidder godt , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

5704049908260