Tasmanian Tiger Tt Modular Daypack Xl – Black – Rygsæk

DKK kr. 976,00
Tasmanian Tiger - Modular Daypack XL Rygsæk 23L Black
5
DKK kr. 1.048,95
Tasmanian Tiger Tt Modular Daypack Xl - Black - Rygsæk
4
DKK kr. 1.048,95
Tasmanian Tiger Tt Modular Daypack Xl - Black - Rygsæk
3.5
DKK kr. 1.048,95
Tasmanian Tiger Tt Modular Daypack Xl - Black - Rygsæk
4
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Tasmanian Tiger
EAN: 4013236285826
Varenummer (SKU): 8585700330926617 Kategori:

Tasmanian Tiger Tt Modular Daypack Xl – Black – Rygsæk

Leder du efter nyt Daypack rygsække udstyr til den næste udendørs-oplevelse? Så er Tasmanian Tiger Tt Modular Daypack Xl – Black – Rygsæk fra brandet Tasmanian Tiger øjensynligt det helt rette for dig. Med Tasmanian Tiger Tt Modular Daypack Xl – Black – Rygsæk er du en smule tættere på at kunne fokusere 100% på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du virksomt grej, der fungerer. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Af den simple grund du ikke skal tænke på udstyr der driller, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er der for: Åbne vidder og vidunderlig natur.

Med Tasmanian Tiger Tt Modular Daypack Xl – Black – Rygsæk i prisklassen fra webshop er du nærmere på den ultimative oppakning, så du kan nyde din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen er garant for.

Køb dit udendørs-grej på nettet og få et større udvalg

Når du køber udendørs-grej som fx Tasmanian Tiger Tt Modular Daypack Xl – Black – Rygsæk på nettet, får du flere muligheder, og det betyder, at du med mindre besvær finder de perfekte produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det perfekte udstyr en stor forskel:

  • Med det rette slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare nyde din outdoor-oplevelse og være helt afslappet ved, der er styr på alt.
  • Friluftsliv er en grejsport – bare på den nice måde. Og helt ærligt: Det rigtige udstyr gør en forskel for oplevelsen. Er du nybegynder i outdoor-livet, behøver du ikke at investere i det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med på.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge mindre energi på at søge efter det rigtige udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur i naturen? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder det rette produkter, så du kan få succes med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare dét federe, når soveposen er tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

4013236285826