The North Face Mens 100 Glacier Full Zip, Pine Needle

Denne stilfulde og varme 100 Glacier fleecetrøje fra The North Face er et must-have i enhver garderobe. Dette fleecetrøje er fremstillet af Polartec materiale, som sikrer en god isolering og fugtledende evner. Denne klassiske trøje er udarbejdet i en Pine Needle farve, som gør det let at kombinere med det meste tøj. Fleecetrøjen har en høj krave, lynlåslukning og er komplet med The North Face logo på venstre bryst. Det perfekte valg til såvel daglig brug og til aktive udendørs aktiviteter.

DKK kr. 649,00
The North Face Mens 100 Glacier Full Zip (Grøn (PINE NEEDLE) Small)
4
DKK kr. 649,00
M 100 Glacier Full ZIP EU Pine NE
4
DKK kr. 649,95
The North Face Mens 100 Glacier Full Zip, Pine Needle
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: The North FaceEAN: 196573642621 Varenummer (SKU): 9613601367748595 Kategori:

The North Face Mens 100 Glacier Full Zip, Pine Needle

Er du på udkig efter nyt Fleecetrøjer grej til den næste outdoor-oplevelse? Så er The North Face Mens 100 Glacier Full Zip, Pine Needle fra brandet The North Face øjensynligt det helt rette for dig. Med The North Face Mens 100 Glacier Full Zip, Pine Needle er du lidt tættere på at kunne fokusere helt på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du godt udstyr, der virker. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Simpelthen fordi du ikke skal tænke på udstyr der driller, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er i naturen for: Frisk luft og smuk natur.

Med The North Face Mens 100 Glacier Full Zip, Pine Needle i prisklassen fra webshop er du nærmere på den ultimative pakkeliste, så du kan få endnu mere ud af din tid ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen rummer.

Bestil dit outdoor-grej på nettet og få mere at vælge mellem

Når du køber outdoor-grej som fx The North Face Mens 100 Glacier Full Zip, Pine Needle på nettet, får du et større udvalg, og det betyder, at du hurtigere spotter de perfekte produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det perfekte grej hele forskellen:

  • Med det rette slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare være i outdoor-oplevelse og være helt afslappet ved, du har styr på det hele.
  • Friluftsliv er en udstyrssport – bare på den fede måde. Og helt ærligt: Det rigtige grej gør en forskel for din oplevelse. Er du grøn i outdoor-livet, behøver du ikke at bestille det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med på.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge kortere energi på at søge efter det rette udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur under åben himmel? Så husk også at tjekke i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder det rette grejer, så du kan få medvind med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare dét federe, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

196573642621