The North Face Mens Campshire Full Zip, Black

The North Face Campshire fleecetrøjen er et must-have til kolde vinterdage. Den varme og lækre Sherpa Fleece trøje er designet med full-zip lynlås og en stor 2-delt kængurulomme på maven. Denne fleecetrøje er fremstillet i 100% Polyester, hvoraf 30% kommer fra genanvendte produkter, og er tilgængelig i en professionel tone. Du vil se stilfuld ud, mens du holder dig varm denne vinter.

DKK kr. 999,95
The North Face Mens Campshire Full Zip, Black
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: The North FaceEAN: 192824414108 Varenummer (SKU): 9613601496262419 Kategori:

The North Face Mens Campshire Full Zip, Black

Leder du efter nyt Fleecetrøjer grej til din kommende udendørs-oplevelse? Så er The North Face Mens Campshire Full Zip, Black fra producenten The North Face øjensynligt det helt rigtige til dig. Med The North Face Mens Campshire Full Zip, Black er du en smule nærmere på at kunne fokusere helt på naturen og den store oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du virksomt udstyr, der fungerer. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Af den simple grund du ikke skal bekymre dig om udstyr der driller, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er i naturen for: Åbne vidder og smuk natur.

Med The North Face Mens Campshire Full Zip, Black i prisklassen pris fra er du tættere på den bedste oppakning, så du kan få endnu mere ud af din tid ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen rummer.

Bestil dit udendørs-grej online og få mere at vælge mellem

Når du bestiller udendørs-grej som fx The North Face Mens Campshire Full Zip, Black online, får du et større udvalg, og det betyder, at du hurtigere spotter de rette produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det rigtige grej en stor forskel:

  • Med det rigtige undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare nyde din frilufts-oplevelse og føle dig helt rolig ved, du har styr på det hele.
  • Friluftsliv er en udstyrssport – bare på den nice måde. Og let’s face it: Det rigtige grej gør en forskel for din oplevelse. Er du nybegynder i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at investere i det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med til.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge kortere tid på at lede efter det rette udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur i naturen? Så husk også at tjekke i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder det rette produkter, så du kan få medvind med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare lidt bedre, når soveposen er tæt, rygsækken sidder godt , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

192824414108