The North Face Mens Glacier Pro Full Zip, Taupe Green / Black

Sikrer et optimal få en god pasform og god komfort, mens to sidelommer og en frontal lynlåslukning, stilfuld i taupe grøn og sort, giver mulighed for at opbevare dine essentielle ting. Med stil og komfort, er denne trøje et must-have til din garderobe.

DKK kr. 749,95
The North Face Mens Glacier Pro Full Zip, Taupe Green / Black
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: The North FaceEAN: 192828436403 Varenummer (SKU): 9613601709291361 Kategori:

The North Face Mens Glacier Pro Full Zip, Taupe Green / Black

Leder du efter nyt Fleecetrøjer grej til den næste outdoor-oplevelse? Så er The North Face Mens Glacier Pro Full Zip, Taupe Green / Black fra brandet The North Face måske det helt rette for dig. Med The North Face Mens Glacier Pro Full Zip, Taupe Green / Black er du en smule tættere på at kunne fokusere helt på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du godt udstyr, der fungerer. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Simpelthen fordi du ikke skal tænke på udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er i naturen for: Åbne vidder og smuk natur.

Med The North Face Mens Glacier Pro Full Zip, Taupe Green / Black i prisklassen fra er du nærmere på den ultimative oppakning, så du kan få endnu mere ud af din tid ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen rummer.

Bestil dit outdoor-grej på nettet og få mere at vælge mellem

Når du køber outdoor-grej som fx The North Face Mens Glacier Pro Full Zip, Taupe Green / Black på nettet, får du et større udvalg, og det betyder, at du med mindre besvær spotter de perfekte produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det perfekte grej hele forskellen:

  • Med det rette slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare nyde din outdoor-oplevelse og være helt rolig ved, du har styr på det hele.
  • Outdoor er en udstyrssport – bare på den nice måde. Og helt ærligt: Det rette grej gør en forskel for oplevelsen. Er du nybegynder i outdoor-livet, behøver du ikke at bestille det dyreste – outdoor kan alle være med på.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge kortere tid på at søge efter det rette udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur i naturen? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder perfekte produkter, så du kan få medvind med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare dét bedre, når soveposen er tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

192828436403