The North Face Mens Nimble Jacket, Black

The North Face Mens Nimble Jacket, Black er den perfekte jakke til de kolde vinterdage. Den vindtætte softshell-stoffet er udstyret med en DWR finish, der sikrer, at du får mest muligt ud af din sikkerhed og komfort. Nimble Jakken er designet med et stretchmateriale for at give et optimalt fit, og de strategisk placerede paneler på ærmer og skulder forbedrer bevægelsesfriheden. Derudover har den et moderne design med et hættetræk for høj ydeevne og åndbarhed. Denne vinterjakke er det perfekte mellemlag under en skaljakke eller vinterjakke, når temperaturen falder.

DKK kr. 749,00
The North Face Mens Nimble Jacket (Sort (TNF BLACK) Small)
4
DKK kr. 749,00
M Nimble Jacket TNF Black
4
DKK kr. 799,95
The North Face Mens Nimble Jacket, Black
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: The North FaceEAN: 889587555239 Varenummer (SKU): 9613600102818746 Kategori:

The North Face Mens Nimble Jacket, Black

Er du på udkig efter nyt Vinterjakker grej til din kommende outdoor-oplevelse? Så er The North Face Mens Nimble Jacket, Black fra producenten The North Face måske det helt rette til dig. Med The North Face Mens Nimble Jacket, Black er du en smule nærmere på at kunne fokusere helt på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du godt udstyr, der fungerer. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Simpelthen fordi du ikke skal tænke på udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er der for: Frisk luft og smuk natur.

Med The North Face Mens Nimble Jacket, Black i prisklassen fra webshop er du nærmere på den bedste oppakning, så du kan nyde din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen er garant for.

Bestil dit outdoor-grej online og få et større udvalg

Når du køber outdoor-grej som fx The North Face Mens Nimble Jacket, Black online, får du flere muligheder, og det betyder, at du hurtigere spotter de perfekte produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det perfekte grej hele forskellen:

  • Med det rette slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare være i outdoor-oplevelse og føle dig helt rolig ved, der er styr på det hele.
  • Outdoor er en udstyrssport – bare på den fede måde. Og let’s face it: Det rette grej gør en forskel for oplevelsen. Er du nybegynder i outdoor-livet, behøver du ikke at bestille det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med til.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge kortere tid på at lede efter det rette udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur i naturen? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder perfekte grejer, så du kan få medvind med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare lidt bedre, når soveposen er tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

889587555239