The North Face Mens Nimble Jacket, Monterey Blue

Den North Face Mens Nimble Jakke er en vindtæt softshell jakke, der er designet med et stretchmateriale og en DWR finish. Jakken giver optimal komfort og bevægelse, og er derfor ideel som et overgangslag eller et ekstra mellemlag under f.eks. en skaljakke eller vinterjakke. Med sin slanke og lette konstruktion er denne jakke et oplagt valg, når du har brug for lidt ekstra funktion, uden at det går ud over æstetikken. Den kommer i den smukke Monterey Blue farve, som vil give dit outfit et lækkert og stilrent look.

DKK kr. 749,95
The North Face Mens Nimble Jacket, Monterey Blue
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: The North FaceEAN: 195438134219 Varenummer (SKU): 9613601364191709 Kategori:

The North Face Mens Nimble Jacket, Monterey Blue

Er du på udkig efter nyt Vinterjakker udstyr til den kommende outdoor-oplevelse? Så er The North Face Mens Nimble Jacket, Monterey Blue fra brandet The North Face måske det helt rette for dig. Med The North Face Mens Nimble Jacket, Monterey Blue er du en smule tættere på at kunne fokusere 100% på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du virksomt grej, der fungerer. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Simpelthen fordi du ikke skal tænke på udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er der for: Frisk luft og vidunderlig natur.

Med The North Face Mens Nimble Jacket, Monterey Blue i prisklassen pris fra webshop er du nærmere på den ultimative oppakning, så du kan få endnu mere ud af din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen er garant for.

Køb dit outdoor-grej på nettet og få mere at vælge mellem

Når du køber outdoor-grej som fx The North Face Mens Nimble Jacket, Monterey Blue på nettet, får du et større udvalg, og det betyder, at du hurtigere finder de perfekte produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det perfekte udstyr hele forskellen:

  • Med det rette slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare nyde din outdoor-oplevelse og føle dig helt rolig ved, der er styr på det hele.
  • Outdoor er en udstyrssport – bare på den nice måde. Og helt ærligt: Det rette udstyr gør en forskel for oplevelsen. Er du nybegynder i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at bestille det dyreste – outdoor kan alle være med på.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge mindre tid på at søge efter det rigtige udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur under åben himmel? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder det rette produkter, så du kan få succes med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare lidt bedre, når soveposen er tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

195438134219