The North Face Mens Recycled Mcmurdo, New Taupe Green

Mændene vil elske The North Face Mcmurdo Parka Herrejakke. Den er lavet med et tykt dunfor, som har en Fillpower på 550, og et vandtæt ydre med DryVent Membran. Yderstoffet er lavet af 100% genanvendt nylon og er DWR-behandlet for at holde vandet ude. Jakken er varm og komfortabel, så du kan holde dig varm og tør i de kolde vintermåneder. Det tidløse design i farven New Taupe Green er et must-have i din garderobe. Kom igennem kulden med stil med The North Face Mens Recycled Mcmurdo!

The North Face Mens Recycled Mcmurdo, New Taupe Green
5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: The North Face
EAN: 192361778305
Varenummer (SKU): 9613600927333752 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring The North Face´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

The North Face Mens Recycled Mcmurdo, New Taupe Green

Leder du efter nyt Vinterjakker udstyr til din kommende outdoor-oplevelse? Så er The North Face Mens Recycled Mcmurdo, New Taupe Green fra brandet The North Face måske det helt rigtige til dig. Med The North Face Mens Recycled Mcmurdo, New Taupe Green er du lidt tættere på at kunne fokusere helt på naturen og den store oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du virksomt grej, der virker. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Simpelthen fordi du ikke skal tænke på udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er i naturen for: Åbne vidder og smuk natur.

Med The North Face Mens Recycled Mcmurdo, New Taupe Green i prisklassen fra er du nærmere på den ultimative pakkeliste, så du kan få endnu mere ud af din tid ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen er garant for.

Køb dit outdoor-grej på nettet og få et større udvalg

Når du køber outdoor-grej som fx The North Face Mens Recycled Mcmurdo, New Taupe Green på nettet, får du flere muligheder, og det betyder, at du med mindre besvær spotter de rette produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det rigtige udstyr hele forskellen:

  • Med det rigtige slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare være i frilufts-oplevelse og føle dig helt rolig ved, du har styr på det hele.
  • Outdoor er en udstyrssport – bare på den fede måde. Og helt ærligt: Det rette udstyr gør en forskel for din oplevelse. Er du grøn i outdoor-livet, behøver du ikke at bestille det dyreste – outdoor kan alle være med til.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge kortere tid på at søge efter det rette udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur under åben himmel? Så husk også at tjekke i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder perfekte grejer, så du kan få medvind med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare dét bedre, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder godt , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

192361778305