The North Face Womens 100 Glacier Full Zip, Tourmaline Blue

På The North Face Womens 100 Glacier Full Zip er du sikker på at få en fleecetrøje, der varmer dig godt og holdbar. Materialet er Polartec® micro fleece, der fanger luft i kamre, og dermed isolerer godt. Det er en fleecetrøje, der er hurtigtørrende, har en praktisk lynlås på forsiden og er yderst åndbar. Den kommer i smukke Tourmaline Blue og er designet med et feminint fit. Hvis du søger en fleecetrøje, der er praktisk, behagelig og moderne, så er The North Face Womens 100 Glacier Full Zip det perfekte valg.

DKK kr. 599,95
The North Face Womens 100 Glacier Full Zip, Tourmaline Blue
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: The North FaceEAN: 194903440572 Varenummer (SKU): 9613601098222127 Kategori:

The North Face Womens 100 Glacier Full Zip, Tourmaline Blue

Leder du efter nyt Fleecetrøjer grej til din næste outdoor-oplevelse? Så er The North Face Womens 100 Glacier Full Zip, Tourmaline Blue fra brandet The North Face måske det helt rette til dig. Med The North Face Womens 100 Glacier Full Zip, Tourmaline Blue er du en smule nærmere på at kunne fokusere 100% på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du godt udstyr, der fungerer. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Af den simple grund du ikke skal tænke på udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er i naturen for: Åbne vidder og vidunderlig natur.

Med The North Face Womens 100 Glacier Full Zip, Tourmaline Blue i prisklassen fra er du nærmere på den bedste oppakning, så du kan få endnu mere ud af din tid ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen er garant for.

Bestil dit outdoor-grej online og få et større udvalg

Når du køber outdoor-grej som fx The North Face Womens 100 Glacier Full Zip, Tourmaline Blue online, får du flere muligheder, og det betyder, at du hurtigere finder de perfekte produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det perfekte grej en stor forskel:

  • Med det rette slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare være i outdoor-oplevelse og være helt rolig ved, du har styr på det hele.
  • Outdoor er en udstyrssport – bare på den fede måde. Og helt ærligt: Det rette grej gør en forskel for din oplevelse. Er du nybegynder i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at bestille det dyreste – outdoor kan alle være med til.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge mindre energi på at lede efter det rigtige udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur under åben himmel? Så husk også at tjekke i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder perfekte grejer, så du kan få succes med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare lidt bedre, når soveposen er tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

194903440572