Tilbud

The North Face Womens 100 Glacier FZ, Black

Slip ind i denne fantastiske The North Face Women’s 100 Glacier FZ Fleecetrøje, der er designet til at holde dig så varm og komfortabel som muligt. Den er fremstillet af 100% genanvendt polyester og har en full-zip lynlås foran samt en høj krave, 2 håndlommer med lynlås, samt elastiske afslutninger omkring livet. Denne varme og funktionelle trøje vil gøre det perfekte tilføjelse til din vintergarderobe.

DKK kr. 549,95
kr. 649,95
The North Face Womens 100 Glacier FZ, Black
5
DKK kr. 649,00
The North Face Womens 100 Glacier Full Zip (BLACK (TNF BLACK) X-small (XS))
4
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: The North FaceEAN: 195437168666 Varenummer (SKU): 9613600519267793 Kategori:

The North Face Womens 100 Glacier FZ, Black

Er du på udkig efter nyt Fleecetrøjer udstyr til din næste udendørs-oplevelse? Så er The North Face Womens 100 Glacier FZ, Black fra producenten The North Face måske det helt rigtige til dig. Med The North Face Womens 100 Glacier FZ, Black er du en smule nærmere på at kunne fokusere helt på naturen og den store oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du virksomt grej, der fungerer. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Af den simple grund du ikke skal tænke på udstyr der driller, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er i naturen for: Frisk luft og smuk natur.

Med The North Face Womens 100 Glacier FZ, Black i prisklassen fra er du nærmere på den bedste oppakning, så du kan få endnu mere ud af din tid ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen rummer.

Køb dit udendørs-grej online og få et større udvalg

Når du køber udendørs-grej som fx The North Face Womens 100 Glacier FZ, Black online, får du flere muligheder, og det betyder, at du med mindre besvær finder de rette produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det rigtige udstyr en stor forskel:

  • Med det rigtige slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare nyde din frilufts-oplevelse og være helt afslappet ved, du har styr på det hele.
  • Friluftsliv er en udstyrssport – bare på den nice måde. Og let’s face it: Det rigtige udstyr gør en forskel for oplevelsen. Er du nybegynder i outdoor-livet, behøver du ikke at investere i det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med til.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge mindre energi på at lede efter det rette udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur under åben himmel? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder perfekte produkter, så du kan få succes med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare lidt federe, når soveposen er tæt, rygsækken sidder godt , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

195437168666