The North Face Womens 100 Glacier FZ, Fawn Grey

Denne fleecetrøje fra The North Face er designet til optimal isolering og svedtransport. Trøjen er fremstillet af 100 Glacier materiale, der har høj åndbarhed og er lækker og behagelig at have på. Den har full-zip lynlås i fronten, med en høj krave, og også 2 håndlommer med lynlås samt elastisk afslutninger for et behageligt fit. Trøjen er i farven Fawn Grey og er en perfekt tilføjelse til garderoben.

DKK kr. 649,95
The North Face Womens 100 Glacier FZ, Fawn Grey
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: The North FaceEAN: 196573671126 Varenummer (SKU): 9613602063895051 Kategori:

The North Face Womens 100 Glacier FZ, Fawn Grey

Er du på udkig efter nyt Fleecetrøjer udstyr til din kommende udendørs-oplevelse? Så er The North Face Womens 100 Glacier FZ, Fawn Grey fra brandet The North Face øjensynligt det helt rigtige til dig. Med The North Face Womens 100 Glacier FZ, Fawn Grey er du lidt tættere på at kunne fokusere helt på naturen og den store oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du virksomt grej, der virker. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Af den simple grund du ikke skal bekymre dig om udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er der for: Frisk luft og smuk natur.

Med The North Face Womens 100 Glacier FZ, Fawn Grey i prisklassen fra er du tættere på den ultimative pakkeliste, så du kan få endnu mere ud af din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen er garant for.

Køb dit udendørs-grej på nettet og få et større udvalg

Når du bestiller udendørs-grej som fx The North Face Womens 100 Glacier FZ, Fawn Grey på nettet, får du flere muligheder, og det betyder, at du hurtigere finder de rette produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det rigtige udstyr en stor forskel:

  • Med det rigtige undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare nyde din frilufts-oplevelse og føle dig helt rolig ved, der er styr på alt.
  • Outdoor er en grejsport – bare på den nice måde. Og helt ærligt: Det rette udstyr gør en forskel for oplevelsen. Er du grøn i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at investere i det dyreste – outdoor kan alle være med til.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge mindre energi på at søge efter det rette udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur i naturen? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder perfekte produkter, så du kan få succes med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare lidt bedre, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder godt , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

196573671126