The North Face Womens 100 Glacier FZ, New Taupe Green

Denne fleecetrøje fra The North Face er skabt til damer, og kommer i en smuk ny taupe grøn farve. Trøjen er let og behagelig at have på, og er tilpas varm til både kolde vintre og kølige sommeraften. Det lave vægt og den fleksible pasform gør den behagelig at have på. Den har et lukkesystem med lynlås, der giver dig mulighed for at justere din varme efter dine behov. Fleecen er meget åndbar og hurtigtørrende, så du vil ikke føle dig overophedet, når du har den på. Med denne trøje er du sikker på at være komfortabel og stilfuld, uanset vejret.

DKK kr. 649,95
The North Face Womens 100 Glacier FZ, New Taupe Green
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: The North FaceEAN: 196012694266 Varenummer (SKU): 9613600957077179 Kategori:

The North Face Womens 100 Glacier FZ, New Taupe Green

Leder du efter nyt Fleecetrøjer udstyr til den kommende udendørs-oplevelse? Så er The North Face Womens 100 Glacier FZ, New Taupe Green fra brandet The North Face måske det helt rette for dig. Med The North Face Womens 100 Glacier FZ, New Taupe Green er du en smule tættere på at kunne fokusere 100% på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du virksomt grej, der fungerer. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Af den simple grund du ikke skal tænke på udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er der for: Frisk luft og vidunderlig natur.

Med The North Face Womens 100 Glacier FZ, New Taupe Green i prisklassen fra er du nærmere på den ultimative oppakning, så du kan få endnu mere ud af din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen er garant for.

Køb dit udendørs-grej på nettet og få et større udvalg

Når du køber udendørs-grej som fx The North Face Womens 100 Glacier FZ, New Taupe Green på nettet, får du flere muligheder, og det betyder, at du med mindre besvær finder de perfekte produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det perfekte udstyr en stor forskel:

  • Med det rette slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare nyde din outdoor-oplevelse og føle dig helt afslappet ved, der er styr på alt.
  • Outdoor er en grejsport – bare på den nice måde. Og helt ærligt: Det rette udstyr gør en forskel for oplevelsen. Er du nybegynder i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at investere i det dyreste – outdoor kan alle være med på.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge mindre tid på at søge efter det rigtige udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur i naturen? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder perfekte produkter, så du kan få succes med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare lidt federe, når soveposen er tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

196012694266