Tilbud

The North Face Womens Arctic Parka, Black

North Face Arctic Parka Vinterjakke er den perfekte jakke til vinteren. Den har et moderne snit og er lavet med et vind- og vandtæt DryVent Membran og et unikt blandet af mid-thigh længde, Heatseeker Fiberfor og varm Dunfor for maksimal komfort og varme. Jakken har desuden et flot og elegant design, som gør den både praktisk og stilfuld. Den er den perfekte jakke til de kolde vinterdage.

DKK kr. 2.559,95
kr. 3.299,95
The North Face Womens Arctic Parka, Black
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: The North FaceEAN: 680975603477 Varenummer (SKU): 9613600778263073 Kategori:

The North Face Womens Arctic Parka, Black

Er du på udkig efter nyt Vinterjakker grej til din næste udendørs-oplevelse? Så er The North Face Womens Arctic Parka, Black fra producenten The North Face øjensynligt det helt rette til dig. Med The North Face Womens Arctic Parka, Black er du en smule tættere på at kunne fokusere helt på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du virksomt udstyr, der fungerer. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Af den simple grund du ikke skal tænke på udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er i naturen for: Åbne vidder og smuk natur.

Med The North Face Womens Arctic Parka, Black i prisklassen pris fra webshop er du nærmere på den ultimative oppakning, så du kan nyde din tid ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen rummer.

Bestil dit udendørs-grej på nettet og få mere at vælge mellem

Når du køber udendørs-grej som fx The North Face Womens Arctic Parka, Black på nettet, får du et større udvalg, og det betyder, at du hurtigere spotter de perfekte produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det perfekte grej en stor forskel:

  • Med det rette slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare være i outdoor-oplevelse og være helt rolig ved, du har styr på det hele.
  • Outdoor er en udstyrssport – bare på den fede måde. Og let’s face it: Det rette grej gør en forskel for oplevelsen. Er du nybegynder i outdoor-livet, behøver du ikke at investere i det dyreste – outdoor kan alle være med til.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge kortere tid på at søge efter det rette udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur i naturen? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder det rette grejer, så du kan få medvind med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare dét bedre, når soveposen er tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

680975603477