Therm-A-Rest Corus™ 32F/0C Quilt Long

Denne luksuriøse Therm-A-Rest Corus™ 32F/0C Quilt Long er designet til at give dig gode nattesøvn. Soveposen er udstyret med en letvægtsfyld, som gør den perfekt til det varmere vejr. Den kan også bruges som varmeforstærker til din almindelige sovepose. Corus™ 32F/0C Quilt Long er fremstillet af slidstærke materialer, der tilbyder komfort og holdbarhed. Den er et perfekt valg for de rejsende, der ønsker en alsidig og komfortabel sovepose.

DKK kr. 2.219,00
Therm-A-Rest Corus™ 32F/0C Quilt Long
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Therm-A-RestEAN: 1213000868771 Varenummer (SKU): 5776101097111916 Kategori:

Therm-A-Rest Corus™ 32F/0C Quilt Long

Leder du efter nyt Soveposer udstyr til den kommende udendørs-oplevelse? Så er Therm-A-Rest Corus™ 32F/0C Quilt Long fra producenten Therm-A-Rest øjensynligt det helt rigtige for dig. Med Therm-A-Rest Corus™ 32F/0C Quilt Long er du lidt tættere på at kunne fokusere 100% på naturen og den store oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du godt grej, der virker. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Simpelthen fordi du ikke skal tænke på udstyr der driller, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er i naturen for: Frisk luft og vidunderlig natur.

Med Therm-A-Rest Corus™ 32F/0C Quilt Long i prisklassen pris fra webshop er du nærmere på den ultimative pakkeliste, så du kan få endnu mere ud af din tid ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen rummer.

Køb dit udendørs-grej på nettet og få et større udvalg

Når du køber udendørs-grej som fx Therm-A-Rest Corus™ 32F/0C Quilt Long på nettet, får du flere muligheder, og det betyder, at du hurtigere finder de rette produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det rigtige udstyr hele forskellen:

  • Med det rigtige slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare nyde din frilufts-oplevelse og føle dig helt rolig ved, du har styr på det hele.
  • Friluftsliv er en udstyrssport – bare på den nice måde. Og let’s face it: Det rigtige udstyr gør en forskel for oplevelsen. Er du grøn i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at investere i det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med på.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge mindre tid på at søge efter det rigtige udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur under åben himmel? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder det rette produkter, så du kan få succes med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare dét bedre, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder godt , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

1213000868771