Thermarest Quadra Chair

Den perfekte stole til camping, eller anden udendørs aktivitet. Thermarest Quadra Chair er en praktisk og let foldbar stole, som kan pakkes ned til et minium, og er derfor perfekt til transport og opbevaring. Den er lavet af et slidstærkt polyesterstof og har 4 ben, som kan foldes sammen. Den har også et justerbart glidestykke, så du kan finde den perfekte sitting-position, alt efter hvor du sidder. Dette gør den også ideel til at have med på rejser, da den kan gives plads, selv i de mest trange og uoverskuelige steder. Med Themarest Quadra Chair får du en praktisk og slidstærk stole, som du kan tage med, hvor som helst.

Thermarest Quadra Chair
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Thermarest
EAN: 0040818096017
Varenummer (SKU): 9613601353406320 Kategorier: ,

Thermarest Quadra Chair

Er du på udkig efter nyt Borde & stole udstyr til din næste udendørs-oplevelse? Så er Thermarest Quadra Chair fra brandet Thermarest måske det helt rigtige til dig. Med Thermarest Quadra Chair er du lidt nærmere på at kunne fokusere helt på naturen og den store oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du godt grej, der virker. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Simpelthen fordi du ikke skal bekymre dig om udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er i naturen for: Frisk luft og smuk natur.

Med Thermarest Quadra Chair i prisklassen fra webshop er du tættere på den bedste pakkeliste, så du kan få endnu mere ud af din tid ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen rummer.

Køb dit udendørs-grej online og få mere at vælge mellem

Når du bestiller udendørs-grej som fx Thermarest Quadra Chair online, får du et større udvalg, og det betyder, at du med mindre besvær spotter de rette produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det rigtige udstyr hele forskellen:

  • Med det rigtige undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare nyde din frilufts-oplevelse og være helt rolig ved, du har styr på det hele.
  • Outdoor er en udstyrssport – bare på den nice måde. Og helt ærligt: Det rette udstyr gør en forskel for din oplevelse. Er du grøn i outdoor-livet, behøver du ikke at investere i det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med til.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge kortere tid på at lede efter det rette udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur i naturen? Så husk også at tjekke i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder det rette produkter, så du kan få medvind med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare dét bedre, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder godt , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

40818096017