Ticket to the Moon – Kompakt hængekøje (Mørkegrøn)

Ticket to the Moon’s Kompakt hængekøje har 25 års erfaring og ekspertise bag sig. Det er et vigtigt element for alle eventyrere, der rejser verden rundt – enten det er i vildmarken eller hjemme i haven. Med sin mørkegrønne farve tilføjer den stil og luksus til dit sovelandskab, mens den stadig føles behagelig og komfortabel. Hængekøjen er lavet af et superholdbart materiale, som sikrer dig masser af bekvemmelighed, når du slapper af og nyder naturen.

DKK kr. 319,00
Ticket to the Moon - Kompakt hængekøje (Mørkegrøn)
5
DKK kr. 381,95
Ticket To The Moon Tttm Compact Hammock Forest Green - Hængekøje
3
DKK kr. 381,95
kr. 418,95
Ticket To The Moon Tttm Compact Hammock Forest Green - Hængekøje
3.5
DKK kr. 381,95
kr. 418,95
Ticket To The Moon Tttm Compact Hammock Forest Green - Hængekøje
4
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Ticket to the MoonEAN: 727670916584 Varenummer (SKU): 8757800201161187 Kategori:

Ticket to the Moon – Kompakt hængekøje (Mørkegrøn)

Leder du efter nyt Hængekøjer grej til den kommende outdoor-oplevelse? Så er Ticket to the Moon – Kompakt hængekøje (Mørkegrøn) fra producenten Ticket to the Moon måske det helt rigtige for dig. Med Ticket to the Moon – Kompakt hængekøje (Mørkegrøn) er du en smule tættere på at kunne fokusere helt på naturen og den store oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du virksomt udstyr, der fungerer. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Simpelthen fordi du ikke skal bekymre dig om udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er der for: Frisk luft og smuk natur.

Med Ticket to the Moon – Kompakt hængekøje (Mørkegrøn) i prisklassen fra er du tættere på den ultimative oppakning, så du kan nyde din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen rummer.

Bestil dit outdoor-grej på nettet og få et større udvalg

Når du bestiller outdoor-grej som fx Ticket to the Moon – Kompakt hængekøje (Mørkegrøn) på nettet, får du flere muligheder, og det betyder, at du hurtigere spotter de rette produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det rigtige grej hele forskellen:

  • Med det rigtige undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare være i frilufts-oplevelse og føle dig helt afslappet ved, der er styr på det hele.
  • Outdoor er en udstyrssport – bare på den fede måde. Og let’s face it: Det rette grej gør en forskel for din oplevelse. Er du nybegynder i outdoor-livet, behøver du ikke at bestille det dyreste – outdoor kan alle være med på.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge kortere tid på at søge efter det rette udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur under åben himmel? Så husk også at tjekke i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder det rette grejer, så du kan få medvind med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare dét federe, når soveposen er tæt, rygsækken sidder godt , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

727670916584