Trangia bålgryde 4,5 L i aluminium

DKK kr. 178,00
Trangia Billy 4.5L
5
DKK kr. 219,00
Trangia bålgryde 4,5 L i aluminium
4.5
DKK kr. 229,00
Trangia Bålgryde 4,5 L M. Højt Låg
4
DKK kr. 230,00
Trangia Bålgryde 4,5 ltr. m. højt låg Aluminium
3.5
DKK kr. 254,10
Trangia Lejrgryde 4,5l M. Højt Låg
4
DKK kr. 254,10
Trangia Lejrgryde 4,5l M. Højt Låg
4
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Trangia
EAN: 7315085012514
Varenummer (SKU): 5576700194367155 Kategorier: ,

Trangia bålgryde 4,5 L i aluminium

Leder du efter nyt Bålgryder & -pander grej til din næste outdoor-oplevelse? Så er Trangia bålgryde 4,5 L i aluminium fra brandet Trangia øjensynligt det helt rette til dig. Med Trangia bålgryde 4,5 L i aluminium er du lidt nærmere på at kunne fokusere 100% på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du virksomt udstyr, der virker. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Af den simple grund du ikke skal tænke på udstyr der driller, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er i naturen for: Åbne vidder og vidunderlig natur.

Med Trangia bålgryde 4,5 L i aluminium i prisklassen fra er du nærmere på den bedste pakkeliste, så du kan nyde din tid ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen rummer.

Bestil dit outdoor-grej online og få mere at vælge mellem

Når du køber outdoor-grej som fx Trangia bålgryde 4,5 L i aluminium online, får du et større udvalg, og det betyder, at du hurtigere finder de perfekte produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det perfekte grej en stor forskel:

  • Med det rette slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare nyde din outdoor-oplevelse og være helt afslappet ved, du har styr på alt.
  • Friluftsliv er en grejsport – bare på den nice måde. Og helt ærligt: Det rigtige grej gør en forskel for oplevelsen. Er du grøn i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at bestille det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med til.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge mindre energi på at lede efter det rigtige udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur i naturen? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder perfekte produkter, så du kan få succes med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare lidt federe, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

7315085012514