Trangia Kitchen 25-4 UL & Gas Burner

Trangia Kitchen 25-4 UL (Ultra Light) & Gas Burner er en effektiv og fleksibel måde at lave mad på, når du er på farten. Det lette aluminium design gør det let at bære, og det følger med en gas brænder og to gryder, der har en kapacitet på henholdsvis 1,5 og 1,75 liter. Panden har en diameter på 22 cm, hvilket giver mulighed for at lave store portioner og samtidig udnytte brænderens kraftfulde varme. Køkkenet er designet til at virke optimalt og professionelt i selv den mest barske natur.

DKK kr. 857,00
Trangia Kitchen 25-4 UL & Gas Burner
5
DKK kr. 857,00
Trangia Stormkøkken 25-4UL/GB Large
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Trangia
EAN: 7315081472541
Varenummer (SKU): 5776101095884807 Kategori:

Trangia Kitchen 25-4 UL & Gas Burner

Er du på udkig efter nyt Stormkøkkener grej til den næste udendørs-oplevelse? Så er Trangia Kitchen 25-4 UL & Gas Burner fra producenten Trangia måske det helt rette for dig. Med Trangia Kitchen 25-4 UL & Gas Burner er du lidt nærmere på at kunne fokusere helt på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du godt udstyr, der virker. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Af den simple grund du ikke skal tænke på udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er i naturen for: Åbne vidder og smuk natur.

Med Trangia Kitchen 25-4 UL & Gas Burner i prisklassen pris fra er du nærmere på den bedste pakkeliste, så du kan få endnu mere ud af din tid ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen er garant for.

Bestil dit udendørs-grej online og få mere at vælge mellem

Når du køber udendørs-grej som fx Trangia Kitchen 25-4 UL & Gas Burner online, får du et større udvalg, og det betyder, at du med mindre besvær finder de perfekte produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det perfekte grej en stor forskel:

  • Med det rette slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare nyde din outdoor-oplevelse og være helt afslappet ved, du har styr på det hele.
  • Outdoor er en udstyrssport – bare på den nice måde. Og let’s face it: Det rette grej gør en forskel for oplevelsen. Er du grøn i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at investere i det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med på.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge mindre tid på at lede efter det rette udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur under åben himmel? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder det rette produkter, så du kan få succes med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare lidt federe, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

7315081472541