Trangia sæt 25-6 m. kedel UL – Trangia

Trangia - Stormkøkken 25-6 Ultra Light
5
Trangia Kitchen 25-6 UL
5
Trangia 25-6 UL
5
Trangia Stormkøkken 25-6 Ultra Light 25-6 Ultra Light m/spritbrænder
3.5
Trangia 25-6 Stormkøkken UL
3.5
Trangia Stormkøkken 25-6 Ul
3.5
Trangia 25-6 Stormkøkken Ul Aluminium - Kogesæt
3.5
Trangia 25-6 Stormkøkken Ul Aluminium - Kogesæt
4
Stormkøkken 25-6 m. kedel UL - Trangia
4
 • Find den billigste pris online
 • Pakkeshop eller dirkte til døren
 • Betal med MobilePay eller Viabill

EAN: 7315081402562
Varenummer (SKU): 10782400194335472 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Kedler´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

  Trangia sæt 25-6 m. kedel UL – Trangia

  Leder du efter nyt Kedler grej til den kommende outdoor-oplevelse? Så er Trangia sæt 25-6 m. kedel UL – Trangia fra producenten brand øjensynligt det helt rigtige for dig. Med Trangia sæt 25-6 m. kedel UL – Trangia er du lidt nærmere på at kunne fokusere 100% på naturen og den store oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du godt udstyr, der virker. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Simpelthen fordi du ikke skal tænke på udstyr der driller, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er i naturen for: Frisk luft og vidunderlig natur.

  Med Trangia sæt 25-6 m. kedel UL – Trangia i prisklassen fra webshop er du nærmere på den bedste pakkeliste, så du kan få endnu mere ud af din tid ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen rummer.

  Bestil dit outdoor-grej online og få et større udvalg

  Når du køber outdoor-grej som fx Trangia sæt 25-6 m. kedel UL – Trangia online, får du flere muligheder, og det betyder, at du med mindre besvær spotter de rette produkter, der matcher både budget og behov.

  Derfor gør det rigtige grej hele forskellen:

  • Med det rigtige slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare være i frilufts-oplevelse og føle dig helt rolig ved, du har styr på alt.
  • Friluftsliv er en grejsport – bare på den fede måde. Og let’s face it: Det rigtige grej gør en forskel for din oplevelse. Er du grøn i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at bestille det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med på.

  Vi har finkæmmet internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge kortere tid på at lede efter det rigtige udstyr – og mere tid ude i naturen.

  GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste frilufts-oplevelse

  Er du ved at gøre klar til din næste tur under åben himmel? Så husk også at tjekke i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder perfekte grejer, så du kan få medvind med din næste outdoor-oplevelse.

  Outdoor er simple living – men det bliver bare lidt bedre, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder godt , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

  Yderligere information

  EAN

  7315081402562