TravelSafe – Hængekøje med myggenet og tarp

TravelSafe – Hængekøje med myggenet og tarp er den perfekte følgesvend til eventyrlystne rejsende. Den er lavet af slidstærkt 210T Taffeta Nylon-stof og har et no-see mesh-net, der effektivt beskytter mod irriterende insekter. Med sin fuldlængde lynlås er denne hængekøje både praktisk og professionel.

DKK kr. 799,00
TravelSafe - Hængekøje med myggenet og tarp
DKK kr. 649,00
TravelSafe Travelsafe Travel Hammock
3.5
DKK kr. 699,00
TravelSafe Rejsehængekøje - Komplet sæt
4.5
DKK kr. 838,95
Travel Hammock No-Bug
3
DKK kr. 838,95
TravelSafe Travel Hammock No-Bug
4
DKK kr. 838,95
Travel Hammock No-Bug
4
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: TravelSafe
EAN: 8712318996198
Varenummer (SKU): 5058101031903422 Kategorier: , ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring TravelSafe´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

TravelSafe – Hængekøje med myggenet og tarp

Er du på udkig efter nyt Hængekøjer udstyr til den næste outdoor-oplevelse? Så er TravelSafe – Hængekøje med myggenet og tarp fra brandet TravelSafe øjensynligt det helt rigtige for dig. Med TravelSafe – Hængekøje med myggenet og tarp er du en smule nærmere på at kunne fokusere 100% på naturen og den store oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du virksomt grej, der fungerer. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Af den simple grund du ikke skal bekymre dig om udstyr der driller, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er der for: Frisk luft og vidunderlig natur.

Med TravelSafe – Hængekøje med myggenet og tarp i prisklassen pris fra er du tættere på den bedste oppakning, så du kan få endnu mere ud af din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen er garant for.

Køb dit outdoor-grej online og få mere at vælge mellem

Når du bestiller outdoor-grej som fx TravelSafe – Hængekøje med myggenet og tarp online, får du et større udvalg, og det betyder, at du med mindre besvær spotter de rette produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det rigtige udstyr en stor forskel:

  • Med det rigtige undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare være i frilufts-oplevelse og være helt rolig ved, der er styr på det hele.
  • Friluftsliv er en udstyrssport – bare på den fede måde. Og helt ærligt: Det rigtige udstyr gør en forskel for din oplevelse. Er du nybegynder i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at bestille det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med på.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge kortere tid på at lede efter det rigtige udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur i naturen? Så husk også at tjekke i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder perfekte grejer, så du kan få medvind med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare lidt bedre, når soveposen er tæt, rygsækken sidder godt , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

8712318996198