TravelSafe Poncho

Med TravelSafe Poncho får du ultralet, ekstremt kompakt beskyttelse mod regn. Den pakkes let sammen i en lille pakkepose, der fylder omtrent som et spil kort. Det gør den perfekt til at tage med i rygsækken eller vindjakken. Den er let og behagelig at have på, og afspejler professionel sikkerhed, så du kan tilbringe dine udendørs aktiviteter i fred og ro, uanset vejret.

TravelSafe Travelsafe Poncho
3.5
TravelSafe Poncho
4.5
TravelSafe Poncho
5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: TravelSafe
EAN: 8712318025638
Varenummer (SKU): 5776101062827223

Vi har skrevet forskellige artikler omkring TravelSafe´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

TravelSafe Poncho

Er du på udkig efter nyt udstyr til din kommende outdoor-oplevelse? Så er TravelSafe Poncho fra producenten TravelSafe øjensynligt det helt rigtige til dig. Med TravelSafe Poncho er du lidt nærmere på at kunne fokusere 100% på naturen og den store oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du godt grej, der virker. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Simpelthen fordi du ikke skal bekymre dig om udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er i naturen for: Frisk luft og vidunderlig natur.

Med TravelSafe Poncho i prisklassen pris fra er du tættere på den bedste pakkeliste, så du kan få endnu mere ud af din tid ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen rummer.

Køb dit outdoor-grej online og få mere at vælge mellem

Når du bestiller outdoor-grej som fx TravelSafe Poncho online, får du et større udvalg, og det betyder, at du med mindre besvær spotter de rette produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det rigtige udstyr hele forskellen:

  • Med det rigtige undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare være i frilufts-oplevelse og føle dig helt afslappet ved, du har styr på det hele.
  • Outdoor er en udstyrssport – bare på den fede måde. Og let’s face it: Det rette udstyr gør en forskel for din oplevelse. Er du grøn i outdoor-livet, behøver du ikke at bestille det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med til.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge kortere energi på at lede efter det rigtige udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur i naturen? Så husk også at tjekke i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder perfekte grejer, så du kan få medvind med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare dét federe, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder godt , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

8712318025638