Trek´N Eat – Kartoffelgryde med Oksekød (649 kcal)

Trek´n Eat præsenterer Kartoffelgryde med Oksekød og Bønner – en kraftig og nærende måltidsløsning. Med en gennemsnitlig energiværdi på 1550 Kj/kcal pr. 100 gram, er dette produkt perfekt til udendørs eventyr og rejser. Tilberedning er enkelt – bare tilsæt kogende vand og server!

Trek´N Eat - Kartoffelgryde med Oksekød (649 kcal)
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Trek´N Eat
EAN: 4015753202027
Varenummer (SKU): 5058100495656856 Kategori:

Trek´N Eat – Kartoffelgryde med Oksekød (649 kcal)

Leder du efter nyt Energi & nødration grej til din næste outdoor-oplevelse? Så er Trek´N Eat – Kartoffelgryde med Oksekød (649 kcal) fra brandet Trek´N Eat øjensynligt det helt rigtige til dig. Med Trek´N Eat – Kartoffelgryde med Oksekød (649 kcal) er du lidt nærmere på at kunne fokusere helt på naturen og den store oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du godt udstyr, der virker. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Af den simple grund du ikke skal tænke på udstyr der driller, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er i naturen for: Frisk luft og smuk natur.

Med Trek´N Eat – Kartoffelgryde med Oksekød (649 kcal) i prisklassen fra webshop er du nærmere på den bedste pakkeliste, så du kan nyde din tid ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen er garant for.

Bestil dit outdoor-grej online og få mere at vælge mellem

Når du køber outdoor-grej som fx Trek´N Eat – Kartoffelgryde med Oksekød (649 kcal) online, får du et større udvalg, og det betyder, at du med mindre besvær spotter de rette produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det rigtige grej en stor forskel:

  • Med det rigtige slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare være i frilufts-oplevelse og være helt afslappet ved, du har styr på alt.
  • Friluftsliv er en grejsport – bare på den fede måde. Og helt ærligt: Det rigtige grej gør en forskel for din oplevelse. Er du grøn i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at bestille det dyreste – outdoor kan alle være med til.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge kortere energi på at lede efter det rette udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur i naturen? Så husk også at tjekke i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder perfekte grejer, så du kan få medvind med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare dét federe, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder godt , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

4015753202027