Trek’n Eat Survival Ration

Trek ‘N Eat Survival Ration er det perfekte måltid til at have med på farten. Denne ration på 25 gram indeholder hele 1920 Kj per 100 gram, hvilket skyldes en velafstemt blanding af hvedemel, sojaprotein, maltekstrakt og sukker. Trek ‘N Eat Survival Ration er det ideelle måltid til bjergvandring, fattige campingture og andre situationer, hvor du har brug for ekstra energi og næring. Den er hurtig og let at tilberede, og gør det muligt for dig at få alle de næringsstoffer, du har brug for, mens du udforsker naturen.

DKK kr. 55,00
Trek'N Eat EMERGENCY FOOD | Survival Ration 125 g
3.5
DKK kr. 59,00
Survival Ration (125 gram)
4.5
DKK kr. 59,00
Trek'n Eat Survival Ration
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Trek'n EatEAN: 4260201460058 Varenummer (SKU): 5776101094994080 Kategori:

Trek’n Eat Survival Ration

Leder du efter nyt Energi & nødration grej til den næste outdoor-oplevelse? Så er Trek’n Eat Survival Ration fra producenten Trek'n Eat måske det helt rette for dig. Med Trek’n Eat Survival Ration er du en smule tættere på at kunne fokusere helt på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du godt udstyr, der fungerer. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Simpelthen fordi du ikke skal tænke på udstyr der driller, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er i naturen for: Åbne vidder og smuk natur.

Med Trek’n Eat Survival Ration i prisklassen fra er du nærmere på den ultimative oppakning, så du kan få endnu mere ud af din tid ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen er garant for.

Bestil dit outdoor-grej på nettet og få mere at vælge mellem

Når du køber outdoor-grej som fx Trek’n Eat Survival Ration på nettet, får du et større udvalg, og det betyder, at du med mindre besvær finder de perfekte produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det perfekte grej hele forskellen:

  • Med det rette slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare være i outdoor-oplevelse og være helt afslappet ved, du har styr på det hele.
  • Friluftsliv er en udstyrssport – bare på den fede måde. Og let’s face it: Det rigtige grej gør en forskel for din oplevelse. Er du nybegynder i outdoor-livet, behøver du ikke at bestille det dyreste – outdoor kan alle være med på.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge mindre energi på at søge efter det rette udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur i naturen? Så husk også at tjekke i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder det rette grejer, så du kan få succes med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare dét federe, når soveposen er tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

4260201460058