Tilbud

Trespass – Audrey jakke (Grøn) – S

Audrey jakke fra Trespass er den perfekte vinterjakke til kvinder. Denne polstrede jakke giver god beskyttelse mod alle vejrforhold takket være dens vand- og vindtætte materialer, samt ekstra længde og Coldheat®-fiberfor isolering. Med Audrey jakke fra Trespass, kan du holde varmen selv i det koldeste vintervejr.

DKK kr. 499,00
kr. 599,00
Trespass - Audrey jakke (Grøn) - S
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: TrespassEAN: 5045274950557 Varenummer (SKU): 8757800203853260 Kategori:

Trespass – Audrey jakke (Grøn) – S

Er du på udkig efter nyt Vinterjakker udstyr til den næste outdoor-oplevelse? Så er Trespass – Audrey jakke (Grøn) – S fra brandet Trespass øjensynligt det helt rigtige for dig. Med Trespass – Audrey jakke (Grøn) – S er du lidt tættere på at kunne fokusere helt på naturen og den store oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du virksomt grej, der virker. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Simpelthen fordi du ikke skal bekymre dig om udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er der for: Åbne vidder og smuk natur.

Med Trespass – Audrey jakke (Grøn) – S i prisklassen pris fra er du tættere på den ultimative pakkeliste, så du kan nyde din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen er garant for.

Køb dit outdoor-grej på nettet og få mere at vælge mellem

Når du bestiller outdoor-grej som fx Trespass – Audrey jakke (Grøn) – S på nettet, får du et større udvalg, og det betyder, at du hurtigere spotter de rette produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det rigtige udstyr hele forskellen:

  • Med det rigtige undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare nyde din frilufts-oplevelse og være helt rolig ved, der er styr på det hele.
  • Outdoor er en udstyrssport – bare på den nice måde. Og helt ærligt: Det rette udstyr gør en forskel for oplevelsen. Er du grøn i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at bestille det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med på.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge kortere tid på at søge efter det rette udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur i naturen? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder det rette produkter, så du kan få medvind med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare lidt bedre, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder godt , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

5045274950557