Trespass – Breen termoflaske 550ml (Sort)

Breen termoflaske 550ml fra Trespass har et praktisk og stilrent design, som holder væsken varm i op til 8 timer og kold i op til 16 timer. Denne robuste og dobbeltvæggede termoflaske er lavet af rustfrit stål og har en kapacitet på 550 ml. Det stilfulde design giver et luksuriøst touch til enhver lejlighed, og den er en praktisk og holdbar løsning til at holde dine drikke varme og kolde.

Trespass - Breen termoflaske 550ml (Sort)
5
Trespass Breen Termoflaske, Marmor
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Trespass
EAN: 5045274950380
Varenummer (SKU): 8757800202674896 Kategori:

Trespass – Breen termoflaske 550ml (Sort)

Er du på udkig efter nyt Termoflasker udstyr til din kommende outdoor-oplevelse? Så er Trespass – Breen termoflaske 550ml (Sort) fra producenten Trespass måske det helt rigtige til dig. Med Trespass – Breen termoflaske 550ml (Sort) er du lidt nærmere på at kunne fokusere helt på naturen og den store oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du virksomt grej, der virker. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Simpelthen fordi du ikke skal bekymre dig om udstyr der driller, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er der for: Frisk luft og smuk natur.

Med Trespass – Breen termoflaske 550ml (Sort) i prisklassen fra er du tættere på den bedste pakkeliste, så du kan nyde din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen rummer.

Køb dit outdoor-grej online og få mere at vælge mellem

Når du bestiller outdoor-grej som fx Trespass – Breen termoflaske 550ml (Sort) online, får du et større udvalg, og det betyder, at du hurtigere spotter de rette produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det rigtige udstyr hele forskellen:

  • Med det rigtige undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare være i frilufts-oplevelse og føle dig helt afslappet ved, der er styr på det hele.
  • Friluftsliv er en udstyrssport – bare på den fede måde. Og let’s face it: Det rigtige udstyr gør en forskel for din oplevelse. Er du grøn i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at bestille det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med til.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge kortere energi på at lede efter det rette udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur i naturen? Så husk også at tjekke i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder perfekte grejer, så du kan få medvind med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare dét federe, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder godt , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

5045274950380