Trespass – Bunka børnesovepose (Dino Camo)

Bunka børnesoveposen fra Trespass er ideel til 3-sæsoners brug og er udstyret med et komfortabelt mumie-design med hulfiberfyldning, der giver optimal termisk effektivitet. Den udvendige skal er lavet af vandafvisende materialer, der minimerer indtrængning af regn og vind, så dit barn kan sove trygt og komfortabelt. Den spændende Dino Camo-udgave vil med sikkerhed få dit barn til at føle sig cool og smart. Soveposen fra Trespass er det perfekte valg for en sikker soveoplevelse.

DKK kr. 249,00
Trespass - Bunka børnesovepose (Dino Camo)
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: TrespassEAN: 5045279096045 Varenummer (SKU): 8757800001557086 Kategori:

Trespass – Bunka børnesovepose (Dino Camo)

Er du på udkig efter nyt Soveposer grej til den kommende udendørs-oplevelse? Så er Trespass – Bunka børnesovepose (Dino Camo) fra producenten Trespass øjensynligt det helt rigtige for dig. Med Trespass – Bunka børnesovepose (Dino Camo) er du en smule tættere på at kunne fokusere 100% på naturen og den store oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du virksomt udstyr, der fungerer. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Af den simple grund du ikke skal bekymre dig om udstyr der driller, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er der for: Frisk luft og vidunderlig natur.

Med Trespass – Bunka børnesovepose (Dino Camo) i prisklassen fra er du tættere på den ultimative oppakning, så du kan få endnu mere ud af din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen rummer.

Bestil dit udendørs-grej på nettet og få et større udvalg

Når du bestiller udendørs-grej som fx Trespass – Bunka børnesovepose (Dino Camo) på nettet, får du flere muligheder, og det betyder, at du med mindre besvær spotter de rette produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det rigtige grej en stor forskel:

  • Med det rigtige undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare nyde din frilufts-oplevelse og føle dig helt afslappet ved, der er styr på alt.
  • Friluftsliv er en grejsport – bare på den nice måde. Og let’s face it: Det rigtige grej gør en forskel for din oplevelse. Er du nybegynder i outdoor-livet, behøver du ikke at investere i det dyreste – outdoor kan alle være med på.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge kortere tid på at søge efter det rigtige udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur under åben himmel? Så husk også at tjekke i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder perfekte produkter, så du kan få medvind med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare dét federe, når soveposen er tæt, rygsækken sidder godt , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

5045279096045