Trespass – Ghabhar 4-personers telt (Blå)

Ghabhar 4-personers telt fra Trespass er det perfekte telt til eventyrlystne familier og grupper, der ønsker at komme på camping eller trekkingtur. Det stilfulde og solidt byggede telt er designet til at rumme op til fire voksne personer. Med en stor qvejsudgang og overdækket indgang tilbyder det god plads og komfort til at nyde det fri. Derudover har det et stort sovekabine, der har plads til alle fire voksne. Det er yderst vejrbestandigt, og den unikke blå farve gør dette telt til et praktisk og holdbart valg. Gør klar til en sjov og bekvem oplevelse med Ghabhar 4-personers telt fra Trespass.

Trespass Ghabhar - 4 personers telt - Dolphin
4.5
Trespass - Ghabhar 4-personers telt (Blå)
5
Ghabhar 4-Personers Telt Dolphin
4.5
Trespass Ghabhar 4 Pers. Telt
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Trespass
EAN: 5050986209107
Varenummer (SKU): 8757800202494221 Kategori:

Trespass – Ghabhar 4-personers telt (Blå)

Leder du efter nyt Telte til 2-4 personer grej til din kommende udendørs-oplevelse? Så er Trespass – Ghabhar 4-personers telt (Blå) fra brandet Trespass øjensynligt det helt rette til dig. Med Trespass – Ghabhar 4-personers telt (Blå) er du lidt nærmere på at kunne fokusere helt på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du godt udstyr, der virker. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Af den simple grund du ikke skal tænke på udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er i naturen for: Frisk luft og smuk natur.

Med Trespass – Ghabhar 4-personers telt (Blå) i prisklassen pris fra webshop er du nærmere på den bedste pakkeliste, så du kan få endnu mere ud af din tid ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen er garant for.

Bestil dit udendørs-grej online og få et større udvalg

Når du køber udendørs-grej som fx Trespass – Ghabhar 4-personers telt (Blå) online, får du flere muligheder, og det betyder, at du med mindre besvær finder de perfekte produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det perfekte grej en stor forskel:

  • Med det rette slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare nyde din outdoor-oplevelse og føle dig helt rolig ved, du har styr på alt.
  • Outdoor er en grejsport – bare på den nice måde. Og helt ærligt: Det rette grej gør en forskel for din oplevelse. Er du grøn i outdoor-livet, behøver du ikke at investere i det dyreste – outdoor kan alle være med til.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge mindre tid på at lede efter det rette udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur i naturen? Så husk også at tjekke i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder det rette produkter, så du kan få succes med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare dét bedre, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

5050986209107