Trespass – Qiklock vandrestav (Silver)

Qiklock vandrestaven fra Trespass er den perfekte løsning til vandreture i ujævnt terræn. Den justerbare vandrestav er lavet af lette materialer og har et formstøbt skumhåndtag, der giver dig øget stabilitet, støtte og sikkerhed på din tur. Dens silverede finish giver et professionelt udseende. Find din komfort og lette din vandretur med denne Qiklock vandrestav fra Trespass.

Trespass Qiklock (1 stk) Teleskop Vandrestav
4.5
Trespass - Qiklock vandrestav (Silver)
5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Trespass
EAN: 5045274387667
Varenummer (SKU): 8757800196671472 Kategori:

Trespass – Qiklock vandrestav (Silver)

Leder du efter nyt Vandrestave grej til din kommende udendørs-oplevelse? Så er Trespass – Qiklock vandrestav (Silver) fra brandet Trespass øjensynligt det helt rigtige til dig. Med Trespass – Qiklock vandrestav (Silver) er du lidt tættere på at kunne fokusere 100% på naturen og den store oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du virksomt udstyr, der virker. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Af den simple grund du ikke skal tænke på udstyr der driller, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er der for: Åbne vidder og vidunderlig natur.

Med Trespass – Qiklock vandrestav (Silver) i prisklassen pris fra er du nærmere på den ultimative pakkeliste, så du kan nyde din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen er garant for.

Bestil dit udendørs-grej på nettet og få mere at vælge mellem

Når du køber udendørs-grej som fx Trespass – Qiklock vandrestav (Silver) på nettet, får du et større udvalg, og det betyder, at du hurtigere finder de rette produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det rigtige grej en stor forskel:

  • Med det rigtige slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare være i frilufts-oplevelse og føle dig helt rolig ved, der er styr på alt.
  • Friluftsliv er en grejsport – bare på den fede måde. Og helt ærligt: Det rigtige grej gør en forskel for oplevelsen. Er du grøn i outdoor-livet, behøver du ikke at investere i det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med til.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge mindre tid på at søge efter det rigtige udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur i naturen? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder perfekte grejer, så du kan få succes med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare dét bedre, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder godt , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

5045274387667