Victorinox Rally

Vær forberedt på alle hverdagens små udfordringer med Victorinox Rally. Denne lille foldekniv rummer alle de mest nødvendige værktøjer som skruetrækkere, pincet, kapselåbner og en tandstikker. Trods sin beskedne størrelse er den professionel og praktisk.

DKK kr. 140,95
Victorinox Pocket Knife Rally, Red - Multitool
4.5
DKK kr. 140,95
Victorinox Pocket Knife Rally, Red - Multitool
3.5
DKK kr. 140,95
Victorinox Pocket Knife Rally, Red - Multitool
4
DKK kr. 140,95
Victorinox Pocket Knife Rally, Red - Multitool
DKK kr. 140,95
Victorinox Pocket Knife Rally, Red - Multitool
4
DKK kr. 169,00
Victorinox Rally
5
DKK kr. 169,00
kr. 169,00
Victorinox RALLY, Slip joint knife, Kniv med flere værktøjer, Syntetisk ABS, 22 g
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Victorinox
EAN: 7611160009869
Varenummer (SKU): 5776101096066505 Kategori:

Victorinox Rally

Er du på udkig efter nyt Foldeknive udstyr til din næste outdoor-oplevelse? Så er Victorinox Rally fra producenten Victorinox øjensynligt det helt rette til dig. Med Victorinox Rally er du en smule tættere på at kunne fokusere helt på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du godt grej, der fungerer. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Af den simple grund du ikke skal bekymre dig om udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er der for: Åbne vidder og smuk natur.

Med Victorinox Rally i prisklassen fra webshop er du tættere på den ultimative oppakning, så du kan nyde din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen rummer.

Køb dit outdoor-grej på nettet og få et større udvalg

Når du bestiller outdoor-grej som fx Victorinox Rally på nettet, får du flere muligheder, og det betyder, at du med mindre besvær finder de perfekte produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det perfekte udstyr en stor forskel:

  • Med det rette undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare nyde din outdoor-oplevelse og være helt rolig ved, der er styr på alt.
  • Outdoor er en grejsport – bare på den nice måde. Og let’s face it: Det rette udstyr gør en forskel for din oplevelse. Er du nybegynder i outdoor-livet, behøver du ikke at bestille det dyreste – outdoor kan alle være med til.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge mindre energi på at søge efter det rette udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur under åben himmel? Så husk også at tjekke i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder det rette produkter, så du kan få succes med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare dét bedre, når soveposen er tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

7611160009869