Tilbud

Walkstool Basic 50

Walkstool Basic 50 cm er den perfekte letvægts- og foldbare 3-benet stol til din rygsæk. Med små trykknapper på hvert teleskopisk ben kan du nemt folde stolen sammen til halv størrelse. Gør dig klar til professionel komfort med Walkstool!

Walkstool Basic 50 -
4.5
Walkstool Basic 50
5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Walkstool
EAN: 834213003103
Varenummer (SKU): 9613601101279723 Kategorier: ,

Walkstool Basic 50

Leder du efter nyt Borde & stole grej til den næste udendørs-oplevelse? Så er Walkstool Basic 50 fra producenten Walkstool øjensynligt det helt rigtige for dig. Med Walkstool Basic 50 er du lidt nærmere på at kunne fokusere 100% på naturen og den store oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du godt udstyr, der virker. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Simpelthen fordi du ikke skal bekymre dig om udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er i naturen for: Frisk luft og vidunderlig natur.

Med Walkstool Basic 50 i prisklassen pris fra webshop er du tættere på den bedste pakkeliste, så du kan nyde din tid ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen er garant for.

Bestil dit udendørs-grej online og få mere at vælge mellem

Når du bestiller udendørs-grej som fx Walkstool Basic 50 online, får du et større udvalg, og det betyder, at du med mindre besvær finder de rette produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det rigtige grej hele forskellen:

  • Med det rigtige undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare nyde din frilufts-oplevelse og være helt rolig ved, du har styr på alt.
  • Outdoor er en grejsport – bare på den nice måde. Og let’s face it: Det rette grej gør en forskel for din oplevelse. Er du grøn i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at investere i det dyreste – outdoor kan alle være med på.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge mindre energi på at lede efter det rigtige udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur under åben himmel? Så husk også at tjekke i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder det rette produkter, så du kan få succes med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare dét bedre, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder godt , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

834213003103