Y by Nordisk Cosy Legs L/XL

Få mest muligt ud af din tresæsoners sovepose med Y by Nordisk Cosy Legs L/XL! Denne 140 cm lange inderpose er det perfekte supplement til din sovepose. Let, kompakt og fyldt med lækker Crystal Dow – en professionel tilføjelse til din udstyrssamling!

DKK kr. 674,00
Y by Nordisk Cosy Legs L/XL
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Y by Nordisk
EAN: 5703384109493
Varenummer (SKU): 5776101096062421 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Y by Nordisk´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Y by Nordisk Cosy Legs L/XL

Er du på udkig efter nyt Soveposer udstyr til din kommende udendørs-oplevelse? Så er Y by Nordisk Cosy Legs L/XL fra producenten Y by Nordisk øjensynligt det helt rigtige til dig. Med Y by Nordisk Cosy Legs L/XL er du lidt tættere på at kunne fokusere helt på naturen og den store oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du godt grej, der virker. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Af den simple grund du ikke skal tænke på udstyr der driller, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er der for: Frisk luft og smuk natur.

Med Y by Nordisk Cosy Legs L/XL i prisklassen pris fra webshop er du nærmere på den ultimative pakkeliste, så du kan få endnu mere ud af din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen er garant for.

Køb dit udendørs-grej på nettet og få et større udvalg

Når du køber udendørs-grej som fx Y by Nordisk Cosy Legs L/XL på nettet, får du flere muligheder, og det betyder, at du med mindre besvær spotter de rette produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det rigtige udstyr en stor forskel:

  • Med det rigtige slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare nyde din frilufts-oplevelse og føle dig helt afslappet ved, der er styr på det hele.
  • Friluftsliv er en udstyrssport – bare på den nice måde. Og let’s face it: Det rigtige udstyr gør en forskel for oplevelsen. Er du grøn i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at investere i det dyreste – outdoor kan alle være med til.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge kortere tid på at søge efter det rette udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur i naturen? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder perfekte produkter, så du kan få medvind med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare lidt federe, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder godt , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

5703384109493