Y by Nordisk Cosy Legs S/M

Forbered dig på de koldeste nætter med denne Cosy Legs S/M fra Y by Nordisk. Denne lette og kompakte inderpose er fyldt med den luksuriøse Crystal Down™, som markant øger soveposens varme egenskaber. Det øger temperaturen i din sovepose, så du kan holde dig varm og komfortabel gennem de koldeste nætter. Med sin minimalistiske, professionelle danske design og maksimal isolering er denne inderpose et must-have til enhver tresæsoners sovepose.

DKK kr. 674,00
Y by Nordisk Cosy Legs S/M
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Y by Nordisk
EAN: 5703384109486
Varenummer (SKU): 5776101096062420 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Y by Nordisk´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Y by Nordisk Cosy Legs S/M

Er du på udkig efter nyt Soveposer udstyr til din næste udendørs-oplevelse? Så er Y by Nordisk Cosy Legs S/M fra brandet Y by Nordisk måske det helt rigtige til dig. Med Y by Nordisk Cosy Legs S/M er du lidt nærmere på at kunne fokusere helt på naturen og den store oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du godt grej, der virker. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Af den simple grund du ikke skal tænke på udstyr der driller, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er i naturen for: Åbne vidder og smuk natur.

Med Y by Nordisk Cosy Legs S/M i prisklassen fra er du nærmere på den bedste pakkeliste, så du kan få endnu mere ud af din tid ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen er garant for.

Køb dit udendørs-grej online og få mere at vælge mellem

Når du køber udendørs-grej som fx Y by Nordisk Cosy Legs S/M online, får du et større udvalg, og det betyder, at du med mindre besvær spotter de rette produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det rigtige udstyr en stor forskel:

  • Med det rigtige slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare være i frilufts-oplevelse og være helt rolig ved, du har styr på det hele.
  • Friluftsliv er en udstyrssport – bare på den fede måde. Og helt ærligt: Det rigtige udstyr gør en forskel for oplevelsen. Er du grøn i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at investere i det dyreste – outdoor kan alle være med til.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge kortere energi på at lede efter det rette udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur under åben himmel? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder perfekte grejer, så du kan få medvind med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare dét bedre, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder godt , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

5703384109486