Y by Nordisk Passion Five Medium

). Men Passion Five er ikke kun veldig let, men også utrolig komfortabel og stilfuld. Den har et højkvalitets ydre stof, der er åndbart, vandafvisende og slidstærkt, samt en komfortabel medfølgende fyld, der gør det let at indstille temperaturen. Denne sovepose er et must-have for alle der søger ekstra komfort og lethed når de rejser. Y by Nordisk Passion Five Medium giver den optimale komfort og stil, uanset hvor du rejser hen.

DKK kr. 4.027,00
Y by Nordisk Passion Five Medium
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Y by NordiskEAN: 5703384095482 Varenummer (SKU): 5776101094988463 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Y by Nordisk´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Y by Nordisk Passion Five Medium

Leder du efter nyt Soveposer udstyr til den kommende outdoor-oplevelse? Så er Y by Nordisk Passion Five Medium fra brandet Y by Nordisk måske det helt rette for dig. Med Y by Nordisk Passion Five Medium er du en smule tættere på at kunne fokusere helt på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du godt grej, der fungerer. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Af den simple grund du ikke skal tænke på udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er i naturen for: Frisk luft og smuk natur.

Med Y by Nordisk Passion Five Medium i prisklassen fra er du nærmere på den ultimative oppakning, så du kan få endnu mere ud af din tid ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen er garant for.

Køb dit outdoor-grej på nettet og få et større udvalg

Når du køber outdoor-grej som fx Y by Nordisk Passion Five Medium på nettet, får du flere muligheder, og det betyder, at du med mindre besvær finder de perfekte produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det perfekte udstyr en stor forskel:

  • Med det rette slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare nyde din outdoor-oplevelse og føle dig helt rolig ved, du har styr på det hele.
  • Outdoor er en udstyrssport – bare på den nice måde. Og helt ærligt: Det rette udstyr gør en forskel for oplevelsen. Er du nybegynder i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at bestille det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med på.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge mindre tid på at søge efter det rette udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur i naturen? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder perfekte produkter, så du kan få succes med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare dét bedre, når soveposen er tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

5703384095482