Big Agnes Copper Spur HV UL5 Footprint

Med dette footprint, der passer perfekt til Big Agnes Copper Spur HV UL5, kan du holde din teltbund beskyttet mod elementerne. Dette teltunderlag er udstyret med TipLok Tent Buckle™ i hvert hjørne, hvilket gør det muligt at opnå den ekstra lette og faste konfiguration.

DKK kr. 999,00
Big Agnes Copper Spur HV UL5 Footprint
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Big Agnes
EAN: 841487138127
Varenummer (SKU): 5776101097072915 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Big Agnes´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Big Agnes Copper Spur HV UL5 Footprint

Er du på udkig efter nyt Teltbunde udstyr til den kommende outdoor-oplevelse? Så er Big Agnes Copper Spur HV UL5 Footprint fra producenten Big Agnes måske det helt rigtige for dig. Med Big Agnes Copper Spur HV UL5 Footprint er du lidt nærmere på at kunne fokusere 100% på naturen og den store oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du virksomt grej, der virker. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Af den simple grund du ikke skal bekymre dig om udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er der for: Åbne vidder og vidunderlig natur.

Med Big Agnes Copper Spur HV UL5 Footprint i prisklassen pris fra webshop er du tættere på den bedste pakkeliste, så du kan nyde din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen er garant for.

Køb dit outdoor-grej online og få mere at vælge mellem

Når du bestiller outdoor-grej som fx Big Agnes Copper Spur HV UL5 Footprint online, får du et større udvalg, og det betyder, at du med mindre besvær finder de rette produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det rigtige udstyr en stor forskel:

  • Med det rigtige undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare nyde din frilufts-oplevelse og føle dig helt afslappet ved, der er styr på alt.
  • Outdoor er en grejsport – bare på den nice måde. Og let’s face it: Det rette udstyr gør en forskel for oplevelsen. Er du grøn i outdoor-livet, behøver du ikke at bestille det dyreste – outdoor kan alle være med på.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge mindre tid på at lede efter det rigtige udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur i naturen? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder perfekte produkter, så du kan få succes med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare lidt federe, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder godt , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

841487138127