Buck Knives Sprint Select Folding Knife

Produceret i USA, er denne lette og robuste Sprint Select Foldekniv fra Buck Knives en sand allround lommekniv, som du altid kan have med dig. Det enkelte håndsbetjente blad er hængende i et kugleleje sikrer en helt jævn og lækker åbning af kniven. Det er perfekt til professionelt brug, og det er let at styre og kontrollere. Den er lavet af rustfrit stål og har en komfortabel fingerhul, så du kan holde godt fast og arbejde med den, uanset hvor du er. Denne Buck Knives Sprint Select Foldekniv er velegnet til alle typer opgaver, så du altid har en pålidelig lommekniv ved hånden.

DKK kr. 799,00
Buck Knives Sprint Select Folding Knife
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Buck Knives
EAN: 033753149276
Varenummer (SKU): 5776101095884682 Kategori:

Buck Knives Sprint Select Folding Knife

Er du på udkig efter nyt Foldeknive udstyr til den kommende udendørs-oplevelse? Så er Buck Knives Sprint Select Folding Knife fra brandet Buck Knives måske det helt rigtige for dig. Med Buck Knives Sprint Select Folding Knife er du en smule nærmere på at kunne fokusere 100% på naturen og den store oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du virksomt grej, der fungerer. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Af den simple grund du ikke skal tænke på udstyr der driller, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er i naturen for: Åbne vidder og vidunderlig natur.

Med Buck Knives Sprint Select Folding Knife i prisklassen pris fra er du nærmere på den bedste oppakning, så du kan få endnu mere ud af din tid ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen rummer.

Køb dit udendørs-grej online og få et større udvalg

Når du køber udendørs-grej som fx Buck Knives Sprint Select Folding Knife online, får du flere muligheder, og det betyder, at du hurtigere spotter de rette produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det rigtige udstyr en stor forskel:

  • Med det rigtige slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare nyde din frilufts-oplevelse og føle dig helt afslappet ved, du har styr på det hele.
  • Friluftsliv er en udstyrssport – bare på den nice måde. Og helt ærligt: Det rigtige udstyr gør en forskel for din oplevelse. Er du nybegynder i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at investere i det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med på.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge kortere energi på at lede efter det rigtige udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur under åben himmel? Så husk også at tjekke i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder perfekte produkter, så du kan få medvind med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare dét federe, når soveposen er tæt, rygsækken sidder godt , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

33753149276