Opinel No 8 Stainless Steel Olive Wood

Opinel No 8 Stainless Steel Olive Wood er en professionel foldekniv til alle dine daglige opgaver. Den smukke oliventræsskæfte er nænsomt lakeret for at modstå fugt og de daglige knubs. Bladet er 8,5 cm. langt og lavet af stærkt, rustfrit stål for optimal skarphed og holdbarhed. Den slanke og elegante No 8 Stainless Steel Olive Wood foldekniv vil være det perfekte værktøj i din køkkenskuffe.

DKK kr. 135,00
kr. 169,00
Opinel Luxury Olive No8 8.5CM, Olivewood
DKK kr. 142,00
Opinel No 8 Stainless Steel Olive Wood
5
DKK kr. 160,00
Opinel N°08 Stainless 8,5 cm. oliven
3.5
DKK kr. 193,20
Opinel N°8 Stainless 8,5 cm. oliven
4.5
DKK kr. 193,20
Opinel N°8 Stainless 8,5 cm. oliven
3.5
DKK kr. 193,20
Opinel N°8 Stainless 8,5 cm. oliven
4
DKK kr. 193,20
Opinel N°8 Stainless 8,5 cm. oliven
4
DKK kr. 193,20
Opinel N°8 Stainless 8,5 cm. oliven - olivengrønn - Opinel
4
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: OpinelEAN: 3123840020209 Varenummer (SKU): 5776101062721564 Kategori:

Opinel No 8 Stainless Steel Olive Wood

Er du på udkig efter nyt Foldeknive grej til den kommende udendørs-oplevelse? Så er Opinel No 8 Stainless Steel Olive Wood fra producenten Opinel øjensynligt det helt rette for dig. Med Opinel No 8 Stainless Steel Olive Wood er du lidt tættere på at kunne fokusere helt på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du virksomt udstyr, der virker. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Af den simple grund du ikke skal bekymre dig om udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er i naturen for: Frisk luft og smuk natur.

Med Opinel No 8 Stainless Steel Olive Wood i prisklassen pris fra er du tættere på den ultimative pakkeliste, så du kan få endnu mere ud af din tid ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen rummer.

Bestil dit udendørs-grej på nettet og få mere at vælge mellem

Når du bestiller udendørs-grej som fx Opinel No 8 Stainless Steel Olive Wood på nettet, får du et større udvalg, og det betyder, at du hurtigere spotter de perfekte produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det perfekte grej en stor forskel:

  • Med det rette undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare nyde din outdoor-oplevelse og føle dig helt rolig ved, du har styr på det hele.
  • Outdoor er en udstyrssport – bare på den nice måde. Og let’s face it: Det rette grej gør en forskel for oplevelsen. Er du grøn i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at investere i det dyreste – outdoor kan alle være med på.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge kortere energi på at søge efter det rette udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur under åben himmel? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder perfekte produkter, så du kan få medvind med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare dét bedre, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

3123840020209