Bushmen Ultralight Hammock

NB! Ophængningsremme som fx Easy Tree Huggers eller Ultralight Hammock Suspension System skal tilkøbes! Ja, det er netop, hvad der gør Bushmen Ultralight Hammock så speciel. Denne hængekøje er ultralet med sine blot 150 gram, hvilket gør den til markedets letteste full-size hængekøje. Den er designet med fokus på den bedste komfort og styrke og er lavet af kraftige rammevæv, som gør den utroligt holdbar. Denne hængekøje er perfekt til campingture, vandreture og andre udendørsaktiviteter og er utroligt let at sætte op og tage ned. Bushmen Ultralight Hammock er det perfekte valg for alle, der søger en let og robust hængekøje.

DKK kr. 749,00
Bushmen Ultralight Hammock
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: BushmenEAN: 5902194521079 Varenummer (SKU): 5776101095883524 Kategori:

Bushmen Ultralight Hammock

Leder du efter nyt Hængekøjer udstyr til den kommende udendørs-oplevelse? Så er Bushmen Ultralight Hammock fra producenten Bushmen øjensynligt det helt rette for dig. Med Bushmen Ultralight Hammock er du lidt nærmere på at kunne fokusere 100% på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du virksomt grej, der virker. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Simpelthen fordi du ikke skal tænke på udstyr der driller, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er i naturen for: Åbne vidder og vidunderlig natur.

Med Bushmen Ultralight Hammock i prisklassen pris fra webshop er du nærmere på den bedste pakkeliste, så du kan få endnu mere ud af din tid ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen rummer.

Køb dit udendørs-grej online og få et større udvalg

Når du køber udendørs-grej som fx Bushmen Ultralight Hammock online, får du flere muligheder, og det betyder, at du med mindre besvær spotter de perfekte produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det perfekte udstyr hele forskellen:

  • Med det rette slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare være i outdoor-oplevelse og føle dig helt afslappet ved, du har styr på alt.
  • Friluftsliv er en grejsport – bare på den fede måde. Og let’s face it: Det rigtige udstyr gør en forskel for oplevelsen. Er du grøn i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at investere i det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med på.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge kortere energi på at lede efter det rigtige udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur i naturen? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder perfekte grejer, så du kan få medvind med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare lidt federe, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

5902194521079