Carinthia – LIG 4.0 bukser (Sort) – S

Jagtbukserne fra Carinthia, LIG 4.0, er designet til taktisk brug med en IR-camouflagebehandling, som mindsker synligheden og øger holdbarheden. Bukserne er foret med 80 gram G-LOFT®-isolering og har en 100% vandtæt ydre skal, så du kan bruge dem som et par vind- og vandafvisende bukser. Det ventilerede stof og de lette materialer sikrer komfort og åndbarhed. Justerbare stropper, elastiske snørebånd og en forstærket talje giver ekstra bekvemmelighed, så du kan passe dem helt efter din smag. Det robuste sorte design af LIG 4.0 bukserne giver et afslappet og professionelt look.

Carinthia - LIG 4.0 bukser (Sort) - S
5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Carinthia
EAN: 9002647029773
Varenummer (SKU): 8757800201448649 Kategori:

Carinthia – LIG 4.0 bukser (Sort) – S

Er du på udkig efter nyt Jagttøj grej til din kommende udendørs-oplevelse? Så er Carinthia – LIG 4.0 bukser (Sort) – S fra brandet Carinthia øjensynligt det helt rette til dig. Med Carinthia – LIG 4.0 bukser (Sort) – S er du lidt nærmere på at kunne fokusere helt på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du virksomt udstyr, der virker. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Simpelthen fordi du ikke skal bekymre dig om udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er i naturen for: Åbne vidder og smuk natur.

Med Carinthia – LIG 4.0 bukser (Sort) – S i prisklassen pris fra er du tættere på den bedste pakkeliste, så du kan nyde din tid ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen rummer.

Bestil dit udendørs-grej online og få et større udvalg

Når du bestiller udendørs-grej som fx Carinthia – LIG 4.0 bukser (Sort) – S online, får du flere muligheder, og det betyder, at du med mindre besvær spotter de perfekte produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det perfekte grej hele forskellen:

  • Med det rette undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare nyde din outdoor-oplevelse og føle dig helt afslappet ved, du har styr på alt.
  • Outdoor er en grejsport – bare på den nice måde. Og helt ærligt: Det rette grej gør en forskel for din oplevelse. Er du grøn i outdoor-livet, behøver du ikke at investere i det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med til.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge kortere energi på at lede efter det rette udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur under åben himmel? Så husk også at tjekke i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder perfekte produkter, så du kan få medvind med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare lidt federe, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

9002647029773