Tilbud

Seeland – Vantage jakke

Vantage-jakken fra Seeland er et alsidigt jagttøj, der passer til en række jagtformer. Den har et lydsvagt, blødt ydre, der er kamoufleret for at gøre det nemmere at bevæge sig ubemærket. Desuden har den store felter i orange blaze, der sikrer, at du er synlig og sikker på jagten. Jakken tilbyder god komfort og slidstyrke, og den er ideel til brug i ekstreme vejrforhold og under alle jagtformer. Investér i denne professionelle jagtjakke fra Seeland og forny din jagtgarderobe.

Seeland - Vantage jakke
5
Seeland - Vantage jakke (InVis green/InVis orange blaze) - 48 (S)
5
Seeland Vantage jakke (Green/InVis Orange B, 48)
5
Seeland Vantage jakke InVis green/InVis orange blaze 48
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Seeland
EAN: 5707335492191
Varenummer (SKU): 5058101511771123 Kategori:

Seeland – Vantage jakke

Er du på udkig efter nyt Jagttøj grej til den næste outdoor-oplevelse? Så er Seeland – Vantage jakke fra producenten Seeland øjensynligt det helt rigtige for dig. Med Seeland – Vantage jakke er du en smule nærmere på at kunne fokusere helt på naturen og den store oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du godt udstyr, der fungerer. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Simpelthen fordi du ikke skal tænke på udstyr der driller, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er der for: Frisk luft og smuk natur.

Med Seeland – Vantage jakke i prisklassen pris fra webshop er du nærmere på den bedste oppakning, så du kan nyde din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen er garant for.

Bestil dit outdoor-grej online og få mere at vælge mellem

Når du køber outdoor-grej som fx Seeland – Vantage jakke online, får du et større udvalg, og det betyder, at du med mindre besvær finder de rette produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det rigtige grej hele forskellen:

  • Med det rigtige slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare nyde din frilufts-oplevelse og være helt rolig ved, der er styr på det hele.
  • Friluftsliv er en udstyrssport – bare på den nice måde. Og let’s face it: Det rigtige grej gør en forskel for din oplevelse. Er du nybegynder i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at bestille det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med på.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge mindre energi på at lede efter det rette udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur i naturen? Så husk også at tjekke i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder det rette produkter, så du kan få succes med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare dét bedre, når soveposen er tæt, rygsækken sidder godt , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

5707335492191