Deerhunter Mens Moor Padded Jacket with knit, Timber

Deerhunter Mens Moor Padded Jacket er en termojakke med syntetisk fiberfor, der er designet til at holde dig varm og behagelig hele året rundt. Jakken er udstyret med Deer-Tex Temp fibre, som er syet i en tern konstruktion og lagt i tre lag. Den ydre lag er lavet af slidstærk polyester med vandafvisende egenskaber, mens indersiden er fyldt med blød og varm fleece, som giver ekstra komfort. Jakken er desuden udstyret med elastiske snørebånd, samt en hætte med aftagelig pelskant for ekstra beskyttelse mod elementerne. Med Deerhunter Mens Moor Padded Jacket er du klar til at tackle alle årets vejr.

DKK kr. 529,00
kr. 699,00
Deerhunter - Moor Vatteret Jakke m. Strik
5
DKK kr. 699,00
Deerhunter Moor Jakke med strik Timber Small
4.5
DKK kr. 699,00
Deerhunter Moor Jakke med strik Timber Small
4.5
DKK kr. 699,00
Deerhunter - Moor vatteret jakke med strik (Timber) - S
5
DKK kr. 699,95
Deerhunter Mens Moor Padded Jacket with knit, Timber
5
DKK kr. 699,95
kr. 699,95
Deerhunter Mens Moor Padded Jacket with knit, Timber Str. 38
5
DKK kr. 699,99
Deerhunter Moor Vatteret Jakke med strik Timber S
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: DeerhunterEAN: 5702827137987 Varenummer (SKU): 9613600686914988 Kategori:

Deerhunter Mens Moor Padded Jacket with knit, Timber

Er du på udkig efter nyt Vinterjakker udstyr til din næste outdoor-oplevelse? Så er Deerhunter Mens Moor Padded Jacket with knit, Timber fra brandet Deerhunter måske det helt rette til dig. Med Deerhunter Mens Moor Padded Jacket with knit, Timber er du lidt nærmere på at kunne fokusere 100% på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du virksomt grej, der virker. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Af den simple grund du ikke skal tænke på udstyr der driller, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er der for: Frisk luft og vidunderlig natur.

Med Deerhunter Mens Moor Padded Jacket with knit, Timber i prisklassen pris fra webshop er du nærmere på den bedste pakkeliste, så du kan nyde din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen rummer.

Køb dit outdoor-grej online og få mere at vælge mellem

Når du køber outdoor-grej som fx Deerhunter Mens Moor Padded Jacket with knit, Timber online, får du et større udvalg, og det betyder, at du med mindre besvær finder de perfekte produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det perfekte udstyr en stor forskel:

  • Med det rette slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare være i outdoor-oplevelse og være helt rolig ved, der er styr på alt.
  • Friluftsliv er en grejsport – bare på den fede måde. Og helt ærligt: Det rigtige udstyr gør en forskel for oplevelsen. Er du grøn i outdoor-livet, behøver du ikke at bestille det dyreste – outdoor kan alle være med til.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge mindre tid på at lede efter det rigtige udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur under åben himmel? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder perfekte grejer, så du kan få succes med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare dét bedre, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

5702827137987