Deerhunter – Uld Sokker De Luxe – korte

Opdag komforten i disse klassiske korte jagtsokker i en deluxe udgave! Disse ekstra bløde sokker er fremstillet af en blanding af 40% uld, 40% akryl og 20% polyester, så de holder varmen samtidig med at holde dine fødder behageligt og komfortable. Frotté foer indvendig og forstærkninger ved hæl og tå giver disse sokker et ekstra plus i komfort samtid Tag et skridt i dit næste jagt eventyr med disse Deerhunter – Uld Sokker De Luxe! Yderstoffet har en professionel finish, hvilket giver sokkerne et elegant look, mens ribben ved anklen og over foden sikrer at sokkerne holder på plads. Med disse sokker får du den bedste kombination af komfort og varme, så du kan koncentrere dig om jagten!

DKK kr. 149,00
Deerhunter - Uldsokker deluxe kort (Grape Leaf) - 36/39
5
DKK kr. 149,00
Uld Sokker De Luxe - korte - Grape Leaf - 36/39
4.5
DKK kr. 169,15
kr. 199,00
Deerhunter Korte Uld Sokker Deluxe 36/39
4.5
DKK kr. 199,00
Deerhunter - Uld Sokker De Luxe - korte
5
DKK kr. 199,99
Deerhunter Uld Sokker De Luxe - korte Grape Leaf 36/39
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: DeerhunterEAN: 5702827156636 Varenummer (SKU): 5058101838692623 Kategori:

Deerhunter – Uld Sokker De Luxe – korte

Er du på udkig efter nyt Sokker udstyr til din kommende outdoor-oplevelse? Så er Deerhunter – Uld Sokker De Luxe – korte fra producenten Deerhunter øjensynligt det helt rette til dig. Med Deerhunter – Uld Sokker De Luxe – korte er du en smule nærmere på at kunne fokusere 100% på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du godt grej, der fungerer. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Simpelthen fordi du ikke skal tænke på udstyr der driller, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er i naturen for: Frisk luft og vidunderlig natur.

Med Deerhunter – Uld Sokker De Luxe – korte i prisklassen fra webshop er du nærmere på den bedste oppakning, så du kan få endnu mere ud af din tid ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen rummer.

Køb dit outdoor-grej online og få et større udvalg

Når du køber outdoor-grej som fx Deerhunter – Uld Sokker De Luxe – korte online, får du flere muligheder, og det betyder, at du hurtigere finder de perfekte produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det perfekte udstyr hele forskellen:

  • Med det rette slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare være i outdoor-oplevelse og føle dig helt afslappet ved, du har styr på alt.
  • Friluftsliv er en grejsport – bare på den fede måde. Og let’s face it: Det rigtige udstyr gør en forskel for din oplevelse. Er du nybegynder i outdoor-livet, behøver du ikke at bestille det dyreste – outdoor kan alle være med til.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge mindre energi på at lede efter det rigtige udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur i naturen? Så husk også at tjekke i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder perfekte grejer, så du kan få succes med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare dét federe, når soveposen er tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

5702827156636