Deuter Astro 400

Deuter Astro 400 Sovepose er en letvægt dunsovepose med en fillpower på 400 i en 95/5 blanding. Dunene i soveposen er RDS-certificerede og er placeret i trapez formede kamre, der sikrer, at der ikke er kuldebro ved syninger, og at de ikke glider rundt og klumper sammen. Denne sovepose er perfekt til professionelle eventyrere, der ønsker komfort og varme under deres udendørs eventyr.

DKK kr. 2.099,95
Deuter Astro 400
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: DeuterEAN: 4046051079400 Varenummer (SKU): 9613600239078482 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Deuter´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Deuter Astro 400

Er du på udkig efter nyt Soveposer udstyr til den kommende outdoor-oplevelse? Så er Deuter Astro 400 fra brandet Deuter måske det helt rette for dig. Med Deuter Astro 400 er du lidt nærmere på at kunne fokusere 100% på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du godt grej, der virker. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Simpelthen fordi du ikke skal tænke på udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er der for: Åbne vidder og vidunderlig natur.

Med Deuter Astro 400 i prisklassen pris fra webshop er du nærmere på den bedste pakkeliste, så du kan nyde din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen rummer.

Køb dit outdoor-grej online og få mere at vælge mellem

Når du køber outdoor-grej som fx Deuter Astro 400 online, får du et større udvalg, og det betyder, at du hurtigere finder de perfekte produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det perfekte udstyr hele forskellen:

  • Med det rette slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare være i outdoor-oplevelse og føle dig helt rolig ved, der er styr på det hele.
  • Outdoor er en udstyrssport – bare på den fede måde. Og helt ærligt: Det rette udstyr gør en forskel for din oplevelse. Er du grøn i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at bestille det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med på.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge mindre tid på at lede efter det rigtige udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur i naturen? Så husk også at tjekke i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder det rette grejer, så du kan få succes med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare lidt bedre, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

4046051079400