Feuerhand Lamp Oil 1.0

Lamp Oil 1.0 fra Feuerhand er det perfekte valg til din Feuerhand-lampe. Formuleret med den reneste paraffinolie, sikrer det en problemfri optænding og et regelmæssigt flammebillede. Det kan også bruges i andre benzin- eller olielamper eller brændere, dog ikke spritbrændere. Lamp Oil 1.0 fra Feuerhand gør det lettere for dig at holde din lampe i topform. Det er det perfekte valg for personer, der ønsker en ren, effektiv og pålidelig brændstofkilde til deres lampe. Prøv det og oplev den store forskel.

DKK kr. 59,00
Feuerhand Lampeolie, 1000 ml
4.5
DKK kr. 59,00
Feurhand Feuerhand Lamp Oil
3.5
DKK kr. 59,00
Feuerhand - Lampeolie
5
DKK kr. 64,95
kr. 72,95
Feuerhand Lamp Oil - Lampeolie
4
DKK kr. 64,95
kr. 72,95
Feuerhand Lamp Oil - Lampeolie
4
DKK kr. 69,00
Feuerhand Lamp Oil 1.0
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Feuerhand
EAN: 4250435742082
Varenummer (SKU): 5776101094987373 Kategori:

Feuerhand Lamp Oil 1.0

Leder du efter nyt Brændstof & optænding grej til den kommende outdoor-oplevelse? Så er Feuerhand Lamp Oil 1.0 fra brandet Feuerhand måske det helt rigtige for dig. Med Feuerhand Lamp Oil 1.0 er du lidt nærmere på at kunne fokusere helt på naturen og den store oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du godt udstyr, der virker. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Simpelthen fordi du ikke skal bekymre dig om udstyr der driller, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er i naturen for: Åbne vidder og smuk natur.

Med Feuerhand Lamp Oil 1.0 i prisklassen pris fra er du tættere på den bedste pakkeliste, så du kan nyde din tid ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen rummer.

Bestil dit outdoor-grej online og få mere at vælge mellem

Når du bestiller outdoor-grej som fx Feuerhand Lamp Oil 1.0 online, får du et større udvalg, og det betyder, at du hurtigere spotter de rette produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det rigtige grej hele forskellen:

  • Med det rigtige undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare nyde din frilufts-oplevelse og føle dig helt afslappet ved, du har styr på alt.
  • Friluftsliv er en grejsport – bare på den nice måde. Og helt ærligt: Det rigtige grej gør en forskel for oplevelsen. Er du grøn i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at bestille det dyreste – outdoor kan alle være med på.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge kortere energi på at lede efter det rette udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur i naturen? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder perfekte produkter, så du kan få medvind med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare dét federe, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder godt , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

4250435742082