Fjällräven Endurance 2 Footprint

Med Fjällräven Endurance 2 Footprint er din teltbund optimal beskyttet mod skarpe sten og spidse grene samtidig med, at du kan holde din bagage tør og fri for smuds og skidt, når den opbevares i apsis. Footprintet er designet til at dække både indertelt og apsis i Abisko Endurance 2 Tent og giver dig mulighed for at nyde et optimalt produkt, der sikrer komfort og professionel beskyttelse.

DKK kr. 637,00
Fjällräven Endurance 2 Footprint
5
DKK kr. 662,00
kr. 849,00
Fjällräven Endurance 2 Footprint (Sort (BLACK/550))
4
DKK kr. 722,00
kr. 849,00
Fjällräven Endurance 2 footprint OneSize, Black
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Fjällräven
EAN: 7323450207298
Varenummer (SKU): 5776101097073898 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Fjällräven´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Fjällräven Endurance 2 Footprint

Er du på udkig efter nyt Teltbunde grej til din kommende udendørs-oplevelse? Så er Fjällräven Endurance 2 Footprint fra producenten Fjällräven øjensynligt det helt rigtige til dig. Med Fjällräven Endurance 2 Footprint er du lidt tættere på at kunne fokusere helt på naturen og den store oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du godt udstyr, der virker. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Af den simple grund du ikke skal bekymre dig om udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er der for: Frisk luft og smuk natur.

Med Fjällräven Endurance 2 Footprint i prisklassen pris fra webshop er du tættere på den ultimative pakkeliste, så du kan få endnu mere ud af din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen er garant for.

Bestil dit udendørs-grej på nettet og få mere at vælge mellem

Når du bestiller udendørs-grej som fx Fjällräven Endurance 2 Footprint på nettet, får du et større udvalg, og det betyder, at du hurtigere spotter de rette produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det rigtige grej en stor forskel:

  • Med det rigtige undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare være i frilufts-oplevelse og føle dig helt rolig ved, der er styr på det hele.
  • Outdoor er en udstyrssport – bare på den fede måde. Og let’s face it: Det rette grej gør en forskel for oplevelsen. Er du grøn i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at investere i det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med til.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge kortere tid på at søge efter det rette udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur under åben himmel? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder perfekte grejer, så du kan få medvind med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare lidt bedre, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder godt , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

7323450207298